A+ A-

Elisabeth 2. rész

Megérkezve Stella házához becsöngettem. Mariann nyitott ajtót, és meglepetésemre rögtön megismert. Kiáltva újságolta érkezésemet a többiek számára. Nagyon hasonlított az anyára. Fekete hosszú haj, sötétbarna szem, nyúlánk, vékony de nagyon formás test, melleire rápillantva a buszon látott lány jutott az eszembe, de ezt a gondolatot rögvest elvetettem. Belépve a házba egy tágas kis lakásba jutottam. Minden tiszta és rendben. Mintha mintalakás volna. Stella úgy látszik, nagyon ügyel a rendre. Ő már 5 éve egyedül neveli gyermekeit. A férje egy iszákos nővel elhagyta az országot és azóta hírét se adta magáról. Stella pedig talpra álva nevelte gyermekeit. Stella előrejött a konyhából és nyomba, egymás karjaiba zuhantunk. Már régen nem láttuk egymást, csak telefonon beszélgettünk. 10 év az 10 év. De nem sokat venni észre belőle. Ő is karcsú és üde maradt. Rajta is csodálkozom hogy miért nem ment már újból férjhez. De ez már az ő titka. Mindjárt bejött Lucas is, akiből egy szép legény lett. Ő is olyan anyja típusú. Vékony és karcsú. De kinézetre inkább 14 nek nézet ki mint 17 nek. Olyan gyerekes kinézete volt, olyan örök gyerek típus. Stella elmondta, hogy csupán három napra kell elmennie de, nem szerette volna egyedül hagyni a gyermekeket és már szeretet, volna látni engemet is, így hát egybekötötte a hasznost a kellemessel. Örült hogy ott vagyok. Felhívta a figyelmemet Lucasra hogy olyan betegnek néz ki, hogy viseljem gondját. Megmutatta a gyógyszereket és panaszként elmondta, hogy ha egy szellő is megfújja a fiút hát rögtön beteg lesz. Nem sokkal rá előállt a Taxi és búcsút vettünk egymástól. A napi főzéssel és mindennapi teendőkkel ment el. Lucas egyre betegebb lett. Tenyeremet rátettem a homlokára és megalapítottam hogy lázas. Ágyba tessékeltem, megitattam vele egy forró teát és adtam neki pirulát. Míg ő pihent a szobában addig Mariannal szórakoztunk a nappaliban. Elmesélte dolgait, iskolai sikereit és bukásait. Itt - ott megnéztem Lucast hogy van, de állapota nem javult. Megparancsoltam neki, hogy nehogy kimerjen bújni az ágyból. Bekapcsolta a TV és azt nézte. Sajnáltam szegényt. Visszatérve Mariannhoz láttam, hogy éppen a tussolásból tért vissza, haját éppen a kendőbe csavarta. Kék köntös volt rajta. Nagyon szép volt benne, karcsú teste újból felidézte bennem a buszon látottakat. Inkább én is elmentem zuhanyozni egyet. Visszatérve magamra vettem hálóingemet és kimentem a nappaliban. Mariann ott ült és nézegette az újságokat. Felemelte fejét, rám nézett
"Ez igen, inkább testvérnek nézel ki mint anyuval egykorúnak" mondta
"Te is gyönyörű vagy" adtam vissza a bókot.
Mire csak elmosolyodott. Fojtattuk a társalgást. Kint már teljesen sötét lett. Megnéztem Lucast de az már aludt így csendben visszatértem Mariannhoz és társalogtunk. Mikor megkérdezte "az utazás hogyan tetszet?“ csak nyeltem egy nagyot és csak annyit mondtam hogy semmi különös. De észrevette, hogy valami nincsen rendjén.
"Történt valami?" kérdezte
"Semmi különös... szóra sem érdemes" válaszoltam és igyekeztem volna témát váltani.
"na mondjad már, hisz mi nők megbeszélhetünk mindent" mondta apró mosollyal az arcán.
"Ehhez még kicsi vagy, mert pikáns dolgot láttam" le akartam zárni a témát.
"Nem vagyok már kicsi" válaszolt sértődékenyen.
"Nehezen tudnám elmondani, szexel kapcsolatos"
"Ah.. tehát szégyelled elmondani mit láttál, és kérlek, ne nézz kicsinek, a szex nem tabu nálunk, anyával mindent megbeszélünk, és ha tudni akarod, ha szexet akarok látni csak egy nyomás és itt van" mondta és egy pillanat alatt a távirányítón megnyomta azt a bizonyos gombot és rögtön nyögések hallatszottak a nappaliban.
"Majdnem ilyet láttam, csak szebbet és érzékiebbet" a TV re mutattam.
"Meséld el... Kérlek, kíváncsivá tettél hogy mi az a szebb és érzékibb" - kérlelve mondta.
Mit tehettem, már nem volt csecsemő. Így hát belefogtam a mesélésbe, ahogyan tudtam elmondtam aprólékosan mit láttam. Felidéztem újból a látványt, a lányt meztelenül kitárulkozva, ahogyan fogadja a simogatásokat, a látványt mikor elélvez. Mindez ujjból megbizsergette testemet. Éreztem, ahogy nedvesedik a pinusom. Örültem, hogy nem vettem fel a bugyimat éjszakára így nem kellesz újból átvennem. Mariann figyelmesen hallgatta. Mikor befejeztem, megkérdezte "És milyen hatással volt rád a látvány".
Na erre aztán már igazán nem nagyon akartam válaszolni, de ha már őszinteségről volt szó hát belefogtam "Tudod nagyon felizgatott, szexuálisan, ha érted".
Rám nézet "Hogy ne érteném, úgy mint én most, és te rád a beszéded nem gyakorolt hatást".
"Úgy gondolod most?" kérdeztem
"Igen, mit érzel most, ahogy meséltél róla?" kérdezte
Egy pillanatig némán ültem de aztán rászántam magam a válaszra "Újból felizgultam... szexuálisan, már alul csupa nedves vagyok" mondtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:29
Tetszett!
#4 hairy_pussy 2013. 12. 27. péntek 06:22
10p
#3 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:59
Egész jó.
#2 Anonimus 2009. 07. 29. szerda 15:51
A helyesírás borzalmas... egyébként 6 pont. Nem túl érzéki, de legalább nincsenek benne súlyos hibák.
#1 Törté-Net 2009. 06. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?