A+ A-

Fantasy for D. - Próbafülke

Megjegyzés: Ez egy közös történet Dórival. Ő írta az elejét, én a végét.
Unalmas csütörtök délután volt, zuhogó esővel. Már az ablakon kinézni is kiábrándító. Ráadásul a haverom lemondta a squash partit, úgyhogy szabaddá vált a délután. Fel is hívtam Szilvit, hogy valamivel üssük el az időt. Befutottam a csőbe, mert megkért, hogy menjek el vele ruhát venni. Pedig tudja, hogy mennyire utálom az ilyen shoppingolást. Lassan kiborul a gardrób, de azért új ruha kell.
Persze, mert Ádámék hívtak meg, és oda szerinte nem lehet rissz-rossz ruhában menni, mert a felesége így-meg úgy. Nők...
Így aztán munka után elkocsiztunk az Árkádba. Nekem ebben a kosztümben is tetszik. Pont jó ez a szoknya, nagyon jól mutat benne a formás vádlija.
Bekalauzolt egy elegáns női ruha üzletbe, majd rövid keresgélés után magával húzott a próbafülkékhez. Ledobtam magam a látogatóknak berendezett sarokban. No itt nem bízzák a véletlenre, a legfrissebb autós magazinok voltak bekészítve a fotel mellé. Nem mintha unatkoznék, amikor a barátnőm vonul fel előttem jobbnál jobb ruhákban. Szerintem már ki is választotta valamikor a barátnőjével, csak engem akar tesztelni. Az egyikből a háta van ki, a másikból a melle. Tudja, hogy ezeket biztos nem engedem neki felvenni. Ha reggel a zuhany alatt nem én rendezem el a nunáját, még azt hinném, hogy fel akar húzni. Olyan furcsa fényt láttam villanni a szemében.
Húúú, ez az utolsó ruha megéri a pénzét. Tök egyszerű fekete ruha, rafinált szabással. Elindítja a férfiak képzeletét, ahogy az enyémet is. Meg is mozdult valami az ágyékomban. Ha nem tudnám, hogy egy kis csipke tanga van alatta, legszívesebben letépném róla.
Azt hiszem ezt Szilvi is tudja, nem hiába billegeti felém a fenekét. Majd egy hirtelen mozdulattal a nyakkendőmnél fogva behúzott magával a próbafülkébe.
- Nos, hadd nézzem mennyire tetszik ez a ruha?
S ezzel végig simított, a nadrágom elején, ahol már nem nagyon lehetett palástolni izgalmam erősen látható jelét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:19
Nagyon jó!
#4 A57L 2013. 11. 2. szombat 05:58
Elmegy.
#3 genius33 2013. 01. 19. szombat 11:14
Fincsiii nyes
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:45
Jó közepes.
#1 Törté-Net 2009. 06. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?