A+ A-

A pávakör 3. rész

A következő napon nem volt fellépésünk, az asszonyok végig járták a várost, és természetesen minden üzletet meglátogattak. Ez én kihagytam, úgy döntöttem ma lazítok. Megtudtam, hogy a panziónak van egy kis fitnesz részlege, ami egy szaunából, egy jakuzziból, és néhány erősítő gépből állt. A szauna már kellemes meleg volt, leterítettem a törölközőm, és elheveredtem, néhány perc múlva patakokban folyt rólam a veríték. Kimentem letusoltam, és irány vissza a szaunába. Egyedül voltam az egész részlegen, sehol egy lélek nem volt, élveztem a magányt. Egyszer csak nyílt az ajtó, és Ildikó nyomult befelé.
- Jaj de jó Tomi, hogy megtaláltalak a portás mondta, hogy itt vagy. Szeretnék beszélni veled. Jézusom itt milyen meleg van, még soha nem voltam szaunában.
- Azt látom, mert elfelejtettél levetkőzni, ugyanis szaunázni fürdőruha nélkül szoktunk.
- Nem tudtam, de nem maradok sokáig. Csak szeretnélek megkérni, hogy ami a múltkor történt az maradjon kettőnk közt. Nem is tudom mi volt velem, biztos sokat ittam, úgy szégyellem magam, tudod én még soha nem csaltam meg a férjem.
Szegény asszony nagyon zavarban volt, tartottam pár perc hatásszünetet.
- Természetesen tiszteletben tartom a kérésed - megkönnyebülten felsóhajtott. - De tudnod kell, hogy életem egyik legfantasztikusabb szeretkezését éltem meg akkor éjjel. Egy gyönyörű, titokzatos, izgalmas nőt ismertem meg. A hófehér bőrödért, és a vörös puncidért pedig megörülök.
Természetesen ekkor már mellette ültem, megfogtam a kezét, és a keményedő fegyveremre tettem. Nem rántotta el, finoman simogatni kezdte, és ékességem hamarosan kőkeményen izzott a markába.
- Látod, hozzám érsz, és már fel is izgattál. Süt belőled az elfojtott szexualitás, téged az isten is arra teremtett, hogy örömet okozz a férfiaknak - fényeztem tovább az egóját.
Jól estek neki a hízelgő szavaim, teljesen tanácstalan volt, nem tudta most mitévő legyen, sajnos a farkamról elvette a kezét.
- Tomi ne tedd még nehezebbé a dolgom, most elmegyek, és elfelejtjük az egészet, jó?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 07. 26. vasárnap 07:13
Nagyon jó!
#6 listike 2014. 08. 5. kedd 13:28
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:19
Nagyon tetszik
#4 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:26
Nagyon jó.
#3 tiborg 2011. 01. 28. péntek 05:05
ez jo kis tura volt......mi lesz meg itt???
#2 arkangyal 2009. 06. 9. kedd 19:47
Összességében a három eddigi történet jó csa részletezni kéne egy kicsit jobban.
#1 Törté-Net 2009. 06. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?