A+ A-

Szerepjáték 1. rész

Szerepjáték...
Izgalmas szó...
Lehetőség...
Lehetőség arra, hogy ne Mi legyünk, ne Te és Én, hanem csak egy férfi és egy nő...
A férfi házikabátban üldögél kényelmes karosszékében, és újságot olvas. Egy pillanatra néz csak fel, amikor a szobalány belép a helyiségbe. Finom kis pukedlivel köszönti urát, azután munkához lát. Mozdulatai megszokottak, óvatosan fogja kézbe a törékeny csecsebecséket, finoman törölgeti le őket. Halk nesz kíséri munkáját, a férfi rá-rá néz az újság felett. Szemével gusztálja a lány kecses termetét, incselkedően rövid ruháját, a huncut tincsek kacér lengedezését, melyek kiszabadultak a szigorú kontyból. Félrehajtja a fejét, amikor a lány mélyre hajol a törlőruháért, tökéletes bepillantást engedve dekoltázsába. A férfi finom mosolyt fojt el, hirtelen érdektelenné válik számára az újság. A karosszék támlájára könyököl, úgy nézi a roppant érdekes előadást.
Nehézkessé válik a légzése, mikor a lány helyes kis szoknyája a combja fölé húzódik, ahogy nyújtózkodva próbálja letörölgetni a legfelső polcot. Combfix csipkéje villan ki a szoknya alól, fenekének két félgömbje sejlik fel a szoknya árnyékában.
Szűknek érzi a nadrágját, amikor szemtanúja lesz annak, ahogy a lány egészen mélyre hajol, hogy felvegye a leejtett törlőruhát, feltárva előtte a szoknya által rejtett titkot, miszerint nem visel alsóneműt. Nagyot nyel a kívánatos látványtól, szeretné kezével is feltérképezni a hamvas bőrt, mégsem mozdul. Vár.
A lány azóta szeretné megkapni munkaadóját, amióta itt dolgozik a házban, eddig mégsem tett lépéseket arra vonatkozóan, hogy bekerülhessen a férfi ágyába. Egészen a mai napig. Tökéletes alkalom nyílt arra, hogy pár kellemes órát töltsön el a háziúr karjaiban, nem is hagyja kihasználatlanul a lehetőséget. Tudja, hogy felkeltette a figyelmét, szinte égeti a férfi tekintete. Szíve hevesen dobog, arca kipirul, bőre bizsereg az izgalomtól. Felnéz a férfira, amikor meghallja az újságpapír zörgését. Összeakad a tekintetük, a férfi felemeli a kezét, és ujjával magához inti a lányt, aki lassú léptekkel, járás közben csábítóan ringó testtel közeledik hozzá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 09. 15. csütörtök 11:05
nagyon tetszik folytasd...
#5 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:09
Nagyon tetszik
#4 v-ir-a 2009. 06. 6. szombat 12:19
huu, nagyon jó! élvezetes.
#3 sztbali 2009. 06. 5. péntek 08:49
Tökéletes leírás.
#2 Pavlov 2009. 06. 5. péntek 00:24
Szép! Nagyon szép!
#1 Törté-Net 2009. 06. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?