A+ A-

Tánya, egy tinilány története

- Kicsim, menjünk el vacsorázni - Zoli átölelte Tányát.
- Ok, és hova? - nézett hátra a lány.
- Van a belvárosban egy étterem, rég jártam ott. Nagyon finoman főznek.
- Rendben, öltözök és mehetünk.
Egy piros színű, vékony ruhát vett fel. Rövid ujjú, a kivágás a két melle közé lefutó és szinte a teljes hátát szabadon hagyó, térdig érő, nagyon csinos és kicsit szexi selyemruha volt. Alá egy fekete francia bugyit húzott, amely átsejlett a vékony ruha anyagán. Egy nyári, szintén piros, szandállal tette teljessé az öltözetét.
Zoli kedvtelve ölelte át a lányt a kocsi felé haladva, és derekát, csípőjét végig simította. Tánya nevetve ütött a kezére.
Az étterem teljesen diszkrét és nagyon drága volt. Külön boxok voltak kialakítva, amelyek nem voltak teljesen elzártak. Körülbelül fejmagasságig faanyaggal voltak elválasztva egymástól. A kettő részből álló lengőajtón a pincér belépett és felvette a rendelést. A 60 körüli, kopasz és abszolút kimért, elegáns felszolgáló üdvözölte a párt és Zoli leadta a rendelést. Ő sültet, a lány salátákat kért. Enyhe pezsgőt hozatott és halkan beszélgettek az ételre várva. Az asztal két oldalán kétszemélyes padok voltak, kényelmes, puha bőrökkel takarva. Zoli és Tánya egymás mellett ültek. A fiú a fal mellett, a lány pedig az ő baloldalán, a lengőajtóhoz közelebb. Átkarolta Tányát aki a vállára hajtotta a fejét. Zoli mosolyogva puszilta meg az ajkait. A bal keze a lány cicijére csúszott és finoman birizgálta a mellbimbóját a ruhán keresztül.
Belépett az étellel a pincér. Látta hogy mi történik, de diszkréten csak az étel elhelyezésével foglalkozott. Ugyanolyan észrevétlenül távozott mint ahogy jött. Egész vacsora alatt incselkedett a fiú Tányával. Hol a cicijét, hol pedig punciját dicsérte szeretettel. A vacsora végeztével a lány nyakát puszilgatta. A pincér leszedte az asztalt, de a fiú eközben sem hagyta abba a lány ingerlését, sőt bal kezét újra a cicijére csúsztatta és finoman játszadozott vele a ruhán keresztül. Tánya finoman eltólta a kezét, de Zoli ténykedése nem maradt hatástalan. És ezt a fiú is észrevette. Ráhajolt a lány ajkaira és megcsókolta. Tányát nagyon zavarta, hogy ott van a pincér is, de nem bírt semmit tenni, mert túl jól érezte magát ahhoz, hogy tiltakozni tudjon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 2. vasárnap 06:10
Elég jó.
#4 AmandaD 2010. 01. 22. péntek 19:52
sztbali
Akkor mit fogsz szólni a többihez?:)
#3 zoltanlori 2009. 06. 3. szerda 17:43
Végül is minden relativ, neked túlzó, másnak nem az. Ha gondolod, olvasd el az előzményt is. Tánya a címe és zoltanlori a szerző.
#2 sztbali 2009. 06. 3. szerda 09:00
Szerintem egy kicsit túlzol. Arab herceg? 14 éves lány?
#1 Törté-Net 2009. 06. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?