A+ A-

Rendhagyó ebéd

Kicsit nyűgösen ébredtem. Kimerítő, szex-el teli éjszakánk volt a férjemmel, és most nagyon nem esett ínyemre kikelni mellőle az ágyból. Az órára pillantva láttam, hogy még tíz perc van az ébresztőig. Végigpörgettem agyamban a rám váró napi teendőket, majd sóhajomat elfojtva óvatosan felkeltem. A fürdőszobában belepillantottam a tükörbe: kócos, szőke nőt láttam, élénken csillogó, zöld szemmel, csóktól duzzadt ajkakkal. Drágám borostája az éjszakai partink alatt kikezdte nyakam érzékeny bőrét. Emlékeim erotikus homályába burkolózva léptem be a zuhany alá, hogy forró vízzel mossam le magamról csatáink nyomát.
Felfrissülve szaladtam le a lépcsőn tágas konyhánkba, és nekiláttam a bőséges reggeli elkészítésének. Tudtam, hogy alig fél órám van, amíg a gyerkőcök (egy négy és egy hét éves kisfiú) felébrednek. Hallottam, hogy a férjem megnyitja a fürdőszobában a zuhanyt, és csak remélni mertem, hogy lesz még egy kis időnk, amit kettesben tölthetünk, míg igazán el nem indul a nap.
A hétköznap reggelek majdnem mindig ugyanúgy kezdődnek nálunk: általában én vagyok az első, aki felébred, utánam a férjem, majd a lurkók. Na, igen, van úgy, hogy nekik némi késztetést kell igénybe venniük, míg teljesen fel nem kelnek. Ez a késztetés általában én vagyok és szörnyű, rettenetes fenyegetéseket helyezek kilátásba, ha nem mozdulnak kellőképpen gyorsan. Fiaim pedig, mivel tudják, hogy a fenyegetésemet mindig beváltom, kuncogva várják, hogy közéjük vessem magam, és csuklásig csiklandozzam őket.
Szeretem ezeket a reggeleket. Valaha el nem tudtam volna képzelni, hogy férjem lesz, családom, és hogy ebben a minőségemben még boldog is lehetek. Most pedig itt vagyok, rántottát készítek, és arra várok, hogy a szeretteim csatlakozzanak hozzám.
Mélázásomból két erős kar ébreszt fel. Derekam köré fonódik, feszes ajkak érintik nyakamat, érzem, hogy a libabőr végigfut a karjaimon, átcikázik a gerincemen, és görcsbe rántja az ölemet. A vágy még most is ugyanúgy ébred fel bennem, mint a kapcsolatunk elején. Megfordulok az ölelésben, és csókra nyújtom a szám. Forró nyelv suhan végig az ajkaimon, és bebocsátást kér. Lélegzetünk egybefonódik, amint elmélyülünk a csókban. Nem tudok betelni a szájával. Számtalan esténk telt már el úgy, amikor csak az élvezet miatt bújtunk egymáshoz, a cirógatások, csókok, gyengéd érintések éjszakái voltak ezek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2016. 02. 25. csütörtök 05:34
Közepes!
#3 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:07
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:27
Kellemes történet smile
#1 Törté-Net 2009. 06. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?