A+ A-

Lainey mámoros utazásai 1. rész

Lainey remegve ült a fotelében, s izzadt tenyerében forgatta monogrammos, hímzett zsebkendőjét. Nagyon jól tudta, hogy miért van itt ma éjjel. Szemeit képtelen volt akár egyetlen pillanatra is levenni a a jóképű, magas férfiról, aki magabiztosan vezette be a kellemes hálószobába.
A báró hatalmas, robosztus férfiú volt, izmos, kidolgozott testtel, és hihetetlen erőnléttel. Rengeteget hallott már kiváló fizikumáról, és az ágyban nyújtott kiemelkedő teljesítményéről. Ezek a hétvégék, amelyeket vágyra éhes asszonyok és fiatal szűz lányok töltöttek a kastélyában, tele voltak szenvedéllyel és botránnyal.
Ebbe a hálószobába azonban csak ajánlás útján, és engedéllyel lehetett belépni. Amikor Laineyt a nénikéje beajánlotta, még nem is sejtette, hogy mi fog történni.
A férfi nagyon kedves volt, és kacér mosollyal ültette le ebbe a fotelbe, majd beinvitált egy elegáns, rendkívüli idomokkal rendelkező, csodaszép ifjú hölgyet. Mivel Lainey még szűz volt, az első éjszakán csak néznie kellett őket...
Hevesen dobogó szívvel figyelte, ahogyan néhány méterre tőle csókolóznak, s látta nyelveik játékát, ahogyan szájuk csatát vívott egymással.
A férfi nadrágja domborodni kezdett, és a nő kezei lecsúsztak, hogy megérintsék. Ujjait végigfuttatta a hatalmas szerszámon, majd nagyot nyögve megszorította.
- Olyan nagy... érezni akarom magamban... mélyen...
A báró csak nevetett, majd lassan lehúzta a nőről a ruhát, és simogatni kezdte. Hatalmas keblei fedetlenül simultak a férfi tenyerébe, mellbimbói keményen ágaskodva könyörögtek az érintésért. A férfi lassan lehajolt, és szájába vette az egyik megkeményedett csúcsot, amire hálás dorombolás volt a válasz.
Lainey érezte, hogy arca egyre pirosabb, s öle elviselhetetlenül forró lesz. Szerette volna megérinteni magát, de ehelyett mozdulatlanul nézte tovább a közben lemeztelenített nő idomait becéző nyelvet. Még sohasem látott nőt ennyire kitárulkozva. Nézte, ahogyan a férfi letérdel elé, és leveszi a harisnyáját, miközben csókokkal illeti a karcsú combot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 04. 7. hétfő 13:51
Nincs folytatás.
#3 Pavlov 2009. 06. 5. péntek 00:26
Méág! Még! Még!
#2 Anonymus 2009. 06. 1. hétfő 23:02
nem rossz csak rövid
#1 Törté-Net 2009. 05. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?