A+ A-

Kényeztetés

Egy hete hordta a pénztárcájában a cetlit, minden nap elolvasta, de még nem hívta fel a telefonszámot. A múlt hét pénteken beült a barátnőivel egy bárba, és ott csúsztatott az asztalukra néhány egyforma cetlit egy jóképű pasi, félszeg, kisfiús mosollyal. Elolvasták, jót mosolyogtak, aztán valahogy egy papírdarab nála maradt. Még látta, hogy más asztaloknál is körbejár a srác, aztán kiment, csak a kirakaton át tűnt fel egy pillanatra, ahogy az utcán lépdel a kora tavaszi estében.
"Különleges masszázs csak hölgyeknek! Erotikus szauna-masszázs, szépségápolás testnek és léleknek. Kényeztesse el magát néhány órára! Hívjon fel: 06-20/4......"
Péntek reggel volt, a tükörbe nézett. 29 éves volt, még innen a bűvös harmincon, de már túl néhány csalódáson. 168 centiméteréhez kicsit nagynak tartotta a popsiját és kicsinek a mellét, de valószínűleg ez csak őt zavarta. A férfiaktól többször kapott elismerő pillantást, ha egy-egy merészebb ruhadarabot húzott fel az irodába. Közel egy éve nem volt tartós kapcsolata, és egy-két futó együttlétet leszámítva azóta hiányolta egy férfi fizikai kényeztetését.
Döntött: ma délelőtt felhívja ezt a számot. Ha nem lesz szimpatikus, akkor úgysem vág bele. Titkon azt remélte, hogy az a srác lesz a vonal túlsó végén, aki a cetlit osztogatta, de aztán elhessentette a gondolatot. Nem úgy nézett ki a pasi, mint aki ilyennel foglalkozna.
Mire beért az irodába, már el is felejtkezett a reggeli fogadalmáról. Aztán délelőtt a kávéautomatához közeledve elővette a pénztárcáját, és meglátta a cetlit. Még szerencse, hogy külön irodája van -igaz, hogy csak egy kis lyuk, de legalább nem hallja mindenki a telefonjait-, így némi izgalommal tárcsázta a számot.
- Igen, Tamás vagyok - kellemes, tempós férfihang fogadta a hívást
- Jó napot, a... masszázs iránt érdeklődnék -hangja elcsuklott, kicsit furcsán érezte magát. A férfi rutinos lehetett, mert nem rohanta le egyből.
- Tessék, miben segíthetek?
- Pontosan mit jelent ez a szauna-masszázs, meg testápolás?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:41
Jó.
#4 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:49
Nagyon jó.
#3 papi 2013. 09. 28. szombat 08:41
Nem rossz.
#2 Ubesz 2009. 06. 11. csütörtök 14:00
18 ropiért? :D Nem rossz meló :D
#1 Törté-Net 2009. 05. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?