A+ A-

Az élet dolgai

Habár a szex jó volt, nem volt elég kettonknek. Értettük, hogy többre vágyunk. Mindketten ugyanolyan vallásúak voltunk és ugyanazokat az elveket vallottuk. A dolgok kezdtek komolyra fordulni köztünk. Egy nap aztán Cliff jegygyurut húzott az ujjamra. Miután Clifféknek is kezdett jól menni az üzlet úgy látszott semmi nem választhat el minket a házasságtól. Még Clifford novére, Sisie is a bátyámmal Herbertel kezdett randizni.
Kerülgetés
Cliff rendszeresen járt hozzánk és ahányszor alkalom kínálkozott szeretkeztünk, és ha nem, hát teremtettünk alkalmat. Egyszer egy szénásszekéren csináltuk. Máskor a mozi hátsó sorában. A szülok a konyhában beszélgettek míg mi a fürdoszobában csináltuk. Mikor nem tudtuk sehogy összehozni, akkor én odaadtam a bugyimat o beleélvezett és én másnap felvettem és hordtam. Mikor éppen megvolt a havim csak az oboa jöhetett szóba.
Térdre leányzó
Szombaton délután elmentünk szokásos helyünkre, az erdobe. Nagyon különösen viselkedett. Mikor odaértünk azt mondta vegyem le a szoknyámat és térdeljek le. Kicsit tétováztam, mert nem értettem különös viselkedését és féltem attól, hogy valaki meglát harisnyában és bugyiban térdepelni az erdo közepén. De mivel teljesen megbíztam Cliffben megtettem. Most azt akarta vegyem ki a farkát és húzogasam majd kezdjem szopni. Azt is mondta, vegyem le a bugyimat és játszak magammal, miközben a farkán dolgozom a számmal. Érzékien nyalogattam a szerszámát teljes hosszában, nem feledkezve meg a golyóiról sem. Az elocseppek kibuggyantak a tetején és én szétkentem oket az ujjaimon. Megálltam egy pillanatra de csak addig míg odanyújtotam az ujjam, hogy lenyalja. Miután folytattam nem sok kellett hozzá és éreztem a kitörni készülo vulkánt benne. Azt hittem mindjárt elélvez, de ekkor eltolt magától egy kicsit. Azt mondta hagyjam abba a szopást de tartsam továbbra is a számban. Azt mondta:
- Ann hozzám jössz feleségül?
Alig volt érkezésem kimondani az Igen - t máris ellotte magát bele a számba és le a torkomba. Nem hagytam abba. Addig folytattam amíg már kegyelemért könyörgött. Teljesen szárazra nyaltam. Aztán Cliff is térdre esett és egy gyurut húzott az ujjamra. Aztán persze szeretkeztünk egy jót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:36
Elmegy.
#2 papi 2013. 05. 1. szerda 09:07
Nehéz követni,hogy ki-kivel.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?