A+ A-

Nagytakarítás

Végre üres a ház, mindenki elment. A gyerekei azt mondták, hülyeség kivenni egy nap szabadságot csak azért, hogy kitakarítson: a szabadságon pihenni kell, nem pedig dolgozni! Hát, végül is igazuk van, de másképp egyszerűen nem győzi, állandóan az örök körforgásban van: munka, család, munka, család... Nemsokára itt vannak az ünnepek, a lakás meg a feje tetején áll! (Ami azért nem volt száz százalékban igaz - de neki ilyen érzése volt... ).
Jól ment a munka: porszívózás, portörlés, mosogatás... Délre már csaknem mindennel kész volt, ezért úgy gondolta, kihasználja az időt és elrakodik kicsit a szekrényekben is. A srácok cucca egy-kettőre megvolt, most jöhet az ő szekrénye... Kirakott mindent a hálószobában az ágyra azzal a céllal, hogy sorban visszarakodik: a nyári ruhákat - melyekre most télen nincs szükség - hátra rakja, a téli ruhákat előre.
- Hoppá, hát ez? - mosolyodott el, amikor a vastag téli pulóverek alatt megtalálta azt a vibrátort, amit még pár hónappal ezelőtt az egyik kolléganőjétől kapott a szülinapi bulin. Jót röhögtek akkor az egészen. Betette a szekrénybe és azóta teljesen elfeledkezett róla. Óvatosan bekapcsolta... Szinte megijedt, amikor a rózsaszín zselés fallosz őrült tempóban vibrálni kezdett a kezében. Megcsavarta alul a gombot, és a vibrátor hangja kellemes csöndes búgásba ment át.
- Nyugi, nyugi... - mondta a vibrátornak, elmosolyodott és kikapcsolta a gépet, majd letette az éjjeliszekrényre.
Folytatta a munkát, rakodott, ruhákat hajtogatott, de egyre kellemesebb bizsergést érzett az egész testében és két elrakott ruha között mindig lopva az éjjeliszekrényen ágaskodó vibrátorra lesett a szeme sarkából.
- Basszus, csak nem fogok beindulni egy vibrátortól? - mosolygott magában, de a kellemes bizsergés a hasa alján egyre intenzívebb lett.
- Hiszen még ki sem próbáltam... nem lenne már itt az ideje? Hónapok óta nem volt semmi... - gondolta, mentegetőzve maga előtt, hogy így beindult és a válása óta eltelt hosszú időre gondolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 12. szerda 06:28
Nem rossz.
#2 tomi19 2014. 02. 1. szombat 21:09
Élvezetes írás,alig fértem a nadrágban 10 pont.
#1 Törté-Net 2009. 05. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?