A+ A-

Masszázsban

A medence félig üres volt, de a figyelmes szem láthatta, hogy akik beszélgetnek milyen közel is állnak egymáshoz. Az egymás mellett ülők beszélgettek csak. A mozgalmas és izgalmasabb események az egymással szemben lubickolók és a hasra fordulók közt volt. Itt már látszott az egymás felé nyúló simogató kezek játéka. Lassú és laza mozgás és erotikus játékok folytak. Én is becsúsztam a medencébe és szemem behunyva hátra dőlve a lépcsőn lazítottam és vártam. Tudtam, hogy előbb vagy utóbb jön valaki érdeklődni hogylétem felől. A kötényesben mindig akadt szabad partner aki levette a vállaimról a gondot, ha nem volt épp partnerem és nagyon tele voltam feszültséggel.
Ez most is egy ilyen alkalom volt. Ilyenkor szinte becsukott szemmel engedtem át bárkinek a feszültség mentesítést. Sokáig nem történt semmi. Na, ma rossz napom van.
Átsétáltam a gőzbe hogy kicsit izzadjak is ha már eljöttem. Felültem a legfelső lépcsőre, fekpadra. Tudtam, hogy a forróság és az égető deszka jó hatással lesz rám. Valóban, pár perc múlva éreztem, hogy a megfelelő helyre tódul a vérem és megemelte feje a kötényt.
Az a néhány aki még benn volt a gözben velem és az alsóbb fekpadokon ült felfigyelt a változásra. Ketten közelebb ültek egy pedig leült a lábamhoz, mintegy véletlenül hozzá is érve. A közelebb ülők combja az enyém mellé simult és kezdödött a játék a kezekkel.
Beszélgetve simogatva. Egyikük a popsim környékét simogatta nyálas ujjával, másik a kötény alá nyúlt be simogató szorgos ujjaival. Brostein nagymester egyre keményebben emelgette fejét és nyújtózkodott, addig, míg kinyúlt a kalapja a kötény alól. Melegedett a helyzet. De itt a gőzben nem lehetett belemélyülni a dologba. Jó negyedóra múlva javasoltam még elmenés előtt, hogy talán menjünk át a medencébe. Gyors hidegzuhany és csitultak a szemmel is jól látható állapotok. Mivel hárman is simogattak, mint kis kompánia vonultunk be és ereszkedtünk a vízbe. Itt ismét elölről kezdődött a simizés. Géza az alacsonyabb de vékonyabb is a bal oldalamon, Imre a súlyosabb, a popsi imádó a jobbomon és Feri bácsi elölről kezelte újra duzzadó farkincámat. Mondanom se kell, a mennyországban éreztem magam. Eközben az én kezem se nyugodott, hanem Imre, és Feri bácsi csodálatosan vastag és tömzsi ferkincáját simogattam egyre keményebbre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2009. 05. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?