A+ A-

Egy éjszaka a kollégiumban

Még alig múltam 26, amikor felvettek egy kollégiumba nevelőtanárnak. Nagyon örültem ennek a munkának, tekintve, hogy a diplomámmal normális tanári állásra nem sok esélyem volt. Fiatalságom ellen a tapasztalatlanságom szólt, mellette pedig az, hogy így talán könnyebben kijövök majd a diákokkal.
Kálváriám egy viharos nap még viharosabb éjszakáján kezdődött.
A már három napja tartó hóvihar miatt rendkívüli szünetet rendeltek el szerdával, így akik közelebb laktak, bátrabbak voltak, vagy a szülők értük jöttek, hazautaztak. Akadt azonban egy 25-30 fő a koliban, akik csak több átszállással tudtak volna hazamenni, így bentragadtak a "gyűlöletes" épületben. Ezáltal nekem is maradnom kellett - őszintén megvallva nem sok kedvem volt fel-le grasszálni a szinte teljesen üres folyosókon, de legalább kevesebb dolgom volt.
Aztán csütörtök éjjel a vihar miatt elment az áram. Le akartam menni a tanárihoz, hogy telefonáljak az áramszolgáltatónak, csináljanak valamit. Útközben azonban rossz folyosóra kanyarodhattam le, mert a tanári ajtaja helyett egy nyitott szoba előtt álltam, ahonnan fura hangok szűrődtek ki. Nem nevezném feltétlen kíváncsiskodásnak, hogy beljebb léptem, hiszen az volt a dolgom, hogy ellenőrizzek mindent.
- Minden rendben van idebent? - érdeklődtem meg a teljes sötétségtől. Az ablakon be volt húzva a sötétítő, így lámpa nélkül este 8 körül már semmit nem lehetett látni.
- Persze tanánéni', minden a legnagyobb rendben - jött a válasz egy fiútól, akinek egyáltalán nem volt ismerős a hangja hirtelen. Egyik társa viszont felnevetett mellette, akit megismertem. Rögtön betájoltam magam, hogy valami úton-módon a 13-14. évfolyam folyosójára keveredtem.
Ekkor hirtelen felgyulladt a szobában egyetlen kislámpa, én pedig megláttam, hogy 3 fiú ül félmeztelenül, saját farkát markolászva az összetolt ágyakon.
- Akkor én megyek is - szóltam, de valahogy földbe gyökerezett a lábam.
- Nem száll be maga is? Sokkal izgalmasabb lenne egy puncira verni a farkunkat - mondta pimaszul az a fiú, aki előbb is válaszolt. Továbbra sem tudtam mozdulni, tekintetem a beszélő srác méretes péniszére tapadt. Ekkor felállt Gyuri, akinek a nevetését felismertem. Ő 21 éves, magas, jó testfelépítésű srác volt, kigombolt farmerjából merészen kandikált előre kemény farka. Hozzám lépett, bezárta mögöttem az ajtót, és az ágyhoz tessékelt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 15. vasárnap 06:23
Nagyon jó.
#3 man 2009. 05. 15. péntek 19:28
Na ezt nevezem, fasza kis történet!
#2 Teknősbika 2009. 05. 14. csütörtök 01:00
fasza kis történet
#1 Törté-Net 2009. 05. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?