A+ A-

Egy testben a tenger

Behúzott függönyök, ajtó elé húzott komód - teljes bezárkózás. Az MP3-lejátszóra kötött hangfalak halk, lüktető zenét árasztottak, hogy elnyomják a zajokat. Sugdosás, zihálás, csókok, egymáshoz simuló testek hangja mind-mind elmerült az óceánszerű zenében.
Körülöttünk a házban a családja aludt. Talán alig harminc centire az összeölelődött testünktől, a fal túloldalán a húga feküdt.
A századik napja volt, hogy együtt voltunk. Ezt ünnepeltük meg első együttlétünkkel.
Egy ideje már szétválva, újra magunkba visszatérve feküdtünk. Felültem az ágy szélére, és kinyúlva kikapcsoltam a zenét, majd visszafordultam felé.
Határozottan az volt az érzésem, hogy valami hiányzott. Mintha nem lett volna igazi a kapcsolat közöttünk. Mintha két olyan ember lettünk volna, akik egyszerre szerelmeskednek, de nem egymással.
Az én hibám lehetett. Biztosan túl önző voltam. Nem törődtem vele eléggé. Talán önbizalma, magabiztossága csak kezdeti volt.
Akárhogy is történt, nem lehetett az ő hibája. Tiszta volt, gusztusos, kívánatos. Még nézni is gyönyörűséget okozott, ahogy félig hasra fordulva, S-alakban megcsavarodott testtel elnyúlt előttem az ágyon. Ahogy lélegzett, a kék fény puhán áramlott a hátán. A fotólaborból hazahozott műtermi lámpa tompa kék sugarai alatt szerelmeskedtünk. Bőrünk még puhábbnak érződött lágy fényében, és minden gyengédség sokszorosan hatott.
Rabul ejtett a látvány. Csupa ívből és csupa csodából álló testének szimmetriájában szerelemmel imádtam a természet szépségét. Vállán, hátán, lágyvonalú fenekén és combján sejtelmes sávban derengtek a pihék követve fény és árnyék elmosódott határát.
Cirógatni kezdtem. Bőre fénye megváltozott, ahogy ujjaim útjának mentén láncreakciószerűen felágaskodtak a színtelen szőröcskék. Szuszogásának ritmusa is gyorsult valamelyest.
- Még mindig szeretsz? - kérdezte nagyon halkan, és hasra fordult.
Könyökömre támaszkodva keresztbe feküdtem a combjai fölött, és belecsókoltam csípője mellett pihenő tenyerébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:55
Egyáltalán nem marhaság.
#6 papi 2014. 04. 21. hétfő 18:35
Egész jó
#5 Andreas 2009. 05. 13. szerda 09:27
Nálam is. Persze, ha valaki közönyös a költészettel szemben... Mesélj egy vaknak színekről!
#4 Dorenno 2009. 05. 13. szerda 09:02
Nem marhaság! Erotika és nem pornó! Tudod, a szex nem csak a dugásról szól, hanem az érzelmekről is. Feltéve, ha felnőtt fejjel gondolkozol. Nálam 10 pont.
#3 jancsi 2009. 05. 13. szerda 07:50
Ritka egy nagy marhaság
#2 pisti47 2009. 05. 13. szerda 06:44
Azért jobb lett volna, ha a hugát is megdugod. Így csak 7 pont.
#1 Törté-Net 2009. 05. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?