A+ A-

Megcsalt a feleségem

A feleségem Jill és én a harmincas éveinkben járó házaspár vagyunk itt Észak - Karolina belvárosában. Tulajdonképpen már a gimi óta együtt jártunk és az egyetem utolsó évében össze is házasodtunk. Jill kb. 180 magas szép természetes szoke hajú no. Bár már túl van a harmincon de bárki csak huszonegynéhány évesnek nézné. Formás alakja van és szép nagy mellei. A lábai is mindenki figyelmét megragadják ha sortot vagy fürdoruhát visel. Ami engem illet kicsit magasabb vagyok nála kék szem és fekete haj. Átlagos nem túl izmos de sportos test. Egyikünk sem csalta meg a másikat, noha lett volna lehetoségünk nem is egy.
Jill programozóként dolgozik egy helyi banknál én pedig technikus egy eromunél 30 mérföldnyire a várostól. Ami a társadalmi életünket illeti az foleg Markal és Denisel való kapcsolatban merül ki. Egy kellemes vacsi vagy mozi esetleg mindketto vagy egy kis séta a holdfényben. Jill soha nem mutatott különösebb érdeklodést más férfiak iránt, noha Mark gyakran csapta a szelet. Ugyanez volt a helyzet velem és Denissel. Soha nem gondoltuk, hogy komolyan gondolják a dolgot, mert mindketten nagyon nyitottak voltak és sokat meséltek arról milyen dolgokat muveltek mielott összeházasodtak. Jill mindig nagyon visszafogottan viselkedett és öltözködött.
Bár az utóbbi idoben mintha kicsit színesebben öltözött volna de ez még mindig belefért az irodai öltözködési stílusba. Mintha kivirágzott volna és a szoknyája is rövidebb lett, de nem feltunoen. Ugyanígy felsoi is jobban kihangsúlyozták szép alakját és formás melleit. Ugyanígy egyrészes fürdoruháit is felváltották a formás bikinik. Olyanok melyek melltartó része nem sokat takart és alsója is mindig bevágott a fenekébe ha sétált. Önkétlenül is állandóan a fenekén igazgatta az anyagot ha a strandon sétált és nem tudtam nem észrevenni hogy férfifejek fordulnak utána amerre csak megy. Mikor megkérdeztem mire föl ez az egész azt mondta ideje volt váltani, elvégre kilencvenes éveket írunk.
Jill egy szigorú baptista családban nott fel és szabályai voltak a szexel az alkohollal és egyéb világi dolgokkal kapcsolatban. Ami azt illeti az én szüleim is elég konzervatívak voltak és mielott Jillel járni kezdtünk volna csak egy kapcsolatom volt más lánnyal. Tényleg meg sem fordult a fejemben, hogy megcsaljam bár néha Denise flörtölés bekapcsolt bennem valamit. A szexuális életünk bár kielégíto volt de kissé egyhangú.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 newmoon984 2017. 01. 31. kedd 13:08
jo volt, johetne a folytatas
#4 joozsi 2013. 12. 18. szerda 03:51
Folytatni kék!
#3 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:23
Nem rossz
#2 N____M 2003. 04. 12. szombat 18:19
Láttam már jobbat is...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?