A+ A-

Az utolsó vendég 3. rész

Írta: walkwolf2
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. március
Niomi orgazmusa csitulóban volt, úgyhogy Jade elhúzódott tőle. Niomi felkönyökölt az asztalon, egész teste remegett. Viszonozni akarta Jade-nek a kényeztetést. Odalépett, hozzá, de valaki hátulról megragadta. Gregor volt az, egy székhez vezette, ami mellett ott állt Stephen és Jared. Niomi rögtön tudta, hogy a három férfi úgy fogja magáévá tenni, ahogy Jade-et az előbb. A gondolattól megremegett, izgult és kicsit félt is. A férfiak arcán látszott, mennyire be vannak indulva, farkuk szilárdan meredezett.
Gregor leült a székre, és magára húzta a lányt, aki helyet foglalt a férfi ölében. A pasas makkja a nedves ajkacskáknak dörzsölődött. A lány lassan leereszkedett, puncija finoman megnyílt a behatoló előtt. A férfi lágyan felnyögött, ahogy lány tövig ereszkedett a farkára. Egy pillanatnyi pihenés után lovagolni kezdett, nyögdécselve élvezte magában a hatalmas faszt. Szíve hevesen dobogott, izgatottan várta, hogy mi fog történni.
Stephen mögéállt, és a lány fenekéhez illesztette a farkát. Ráhajolt, és lassan becsúsztatta a makkját. Niomi lélegzet-visszafogva hagyta, hogy a dákó a testébe csússzon. A mozdulat végén sóhajtva engedte ki a levegőt. A pénisz nagyon kemény volt, ráadásul lassan mozogni is kezdett benne, és Gregor is kúrni kezdte a punciját. Niomi felszisszent. A két féri összehangoltan kefélte, felváltva nyomultak a húsába. Niomi mélyeket nyögött, teljesen átadta magát az élvezetnek. Testét átjárta az orgazmus, nyílásai összerándultak a farkak körül.
Egy kéz ragadta meg a fejét. Jared állt előtte, farka egyenesen az arca előtt meredezett. A lány kinyitotta a száját, és mélyen beszívta a dákót, egészen a torkáig. Keményen szopni kezdett, fel-le járt az ajka, a férfi halk nyögésekkel élvezte a kényeztetést. Niomiban csak most tudatosult, hogy mennyire átengedte magát ennek a három férfinak, de nagyon jó érzés volt. A farkak mélyen fúrták a fenekét és a punciját, valósággal ontották a gyönyört. Jared dákója vadul lüktetett a szájában, a férfi ujjai a hajába fonódtak, így irányította Niomi fejét. Ezt már nem nagyon bírta, elélvezett. Sikoltozott is, de azt eltompította a szájában tomboló fallosz. Teste vadul remegett, az orgazmus teljesen átjárta, de a három férfi ugyanolyan keményen kúrta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2018. 01. 6. szombat 05:51
Tominak igazavan!
#5 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:09
Ez is szuper.
#4 tomi19 2014. 04. 9. szerda 13:26
Nagyon izgalmas volt,kár hogy a lányokról nincs folytatás...
#3 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 10:01
Van benne valami izgató...
#2 Marcsi48 2009. 05. 8. péntek 07:41
Imádom a sexet negyvenes nő vagyok és mindenem a gruppen.Írj megqrvajo@gmail.com - ra.
#1 Törté-Net 2009. 05. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?