A+ A-

Szüzességem elvesztése egy kanadai férfivel

Reggel nagyon álmosan ébredtem fel. Zanzi, a barátnőm bejött és figyelmeztetett, hogy siessek, mert Jack várt engem kint. Akkor eszméltem fel, hogy Jackkel elmegyünk együtt a hegyekbe. Nagyon izgultam. Lefürödtem és felöltöztem. Már este mindent elpakoltam, amit kellett. Lementem a nappaliba, Jack ott állt és nézte a fényképeimet. Elmosolyodva köszöntem neki. Megfordult és mosolyogva felém jött. A táskámat levette rólam és a hátára vette. Kéttáskányi cuccunk volt elpakolva. Jackkel már egy jó ideje ismertük egymást, jártunk is, de még nem közeledtünk úgy egymáshoz.
Nem mertem neki bevallani az iránta érzett szerelmemet, szerintem ő sem nekem. Váltottunk egyszer csókot, de félve, akkor tértem vissza Kanadából Magyarországra, egy időre. Egy kanadai férfibe lettem szerelmes. Sokáig remegtem a csóktól, míg távol voltunk egymástól. Bepakoltunk mindent a kocsiba. Jack kézen fogott engem és beszálltunk az autójába. Elindultunk, de nem mertünk gyorsabban menni, mert jeges volt az út, és nagyon csúszott. Kicsit messze kellett mennünk. Felváltva vezettünk, de nekem nincs jogsim. Ennek ellenére mégis vezettem. Gyönyörű szép táj árult elénk. Havas táj, hegyekkel, völgyekkel, fenyőerdővel tarkított tajgás vidék. Álmodni sem mertem volna szebbet. Jack úgy vezetett fel oda, hogy letakarta a szemem. Egy hétvégi faházban töltöttük Jasperben a két napot. Fantasztikusan be volt rendezve. Bementünk és gyors lepakoltunk. Kimentünk sétálni, néztük a tájat. Sokat fényképeztem közben. Jack megfogta a kezem és egymás mellett andalogtunk. Havat dobáltunk egymásra, a nyakunkat is teleszórtuk vele. Rámentünk az acéllá fagyott tóra és csúszkáltunk rajta. Jack elesett, én akkorát nevettem rajta, hogy én is elcsúsztam. Ő is kinevetett engem, de felsegített. Tovább sétáltunk.
Látni lehetett a távolban a kontinenst átszelő síneket. Közben besötétedett, sarki fény villogott zöld és vörös színekben. Előbb észre sem vettem, hogy Jack átkarolta a derekamat. Átkulcsolta a kezét a derekamon és szorosan egymás mellett mentünk vissza a házba. Jack begyújtott, én kipakoltam a cuccokat. A hűtőbe betettem a fagyasztott dolgokat. Mikor bementem a szobába, furcsa érzés fogott el. Nagyon megremegtem. A gondolatomban az járt, hogy Jackkel ott alszunk majd együtt egy ágyban. Ettünk, de én nem bírtam a remegő gyomrom miatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 08. 9. szerda 14:35
Nem lett volna rossz, de az általános iskolában ilyen szintű a fogalmazás.
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:42
10 Pont!
#4 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:38
8P
#3 A57L 2014. 10. 15. szerda 06:37
Jó történet.
#2 listike 2014. 04. 7. hétfő 11:38
Szép volt. 10pont.
#1 Törté-Net 2009. 05. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?