A+ A-

Társkereső hirdetés

A következők még az Internet előtti korszakban, a 90 - es években történtek. A 20 - as éveim közepén jártam, akkoriban költöztem fel Pestre vidékről. Egy nagyobb bankban szereztem állást, elég jól kerestem, dolgozni nem kellett sokat. Szépen berendeztem az albérletem, számítógép, CD, nagyképernyős TV, videó, ami kell. Nem ismertem senkit, a munkahelyemen is inkább férfiak dolgoztak, úgyhogy a nemi életem a TV előtt telt, pornófilmekre vertem ki a farkam. Ezek még régebbi stílusú filmek voltak, a nők szőrös pinával, a férfiak szőrös fasszal, kevés seggbekúrással. Jók voltak, de egy idő múlva megkívántam az igazi női húst.
Leggyorsabbnak és legcélravezetőbbnek a társkereső hirdetést véltem. A diszkót és egyéb szórakozóhelyet sose kedveltem, arról nem beszélve, hogy nem könnyűvérű, társasági hanem magányos, jószívű, félénk lányokra vágytam. Akkoriban az Expressz újság volt a menő, fel is adtam egy jeligés hirdetést náluk. Mikor leadtam a pultnál, kicsit szégyelltem magam, de az átvevő fickó szeme se rezzent. Úgy egy hét múlva mentem vissza, már várt vagy 8! levél. Alig vártam hogy hazaérjek, leültem és sorba bontottam fel a borítékokat.
Volt ott mindenféle. Ennyi év távlatából nem biztos, hogy minden levél minden részlete így volt, de a nagy részére emlékszem.
Volt valami 120 kilós özvegyasszony kétéves gyerekkel. Sopronból egy lány. Ezeket dobtam. A legkecsegtetőbbnek egy egyetemista lány, állítása szerint csinos. Sosem tudtam meg, igazat mondott - e, mert mikor felhívtam, azt mondta eltörte a kezét és most nem aktuális. Biztos csak meggondolta magát. Az egyikkel megbeszéltem egy randevút, ő nem írta, hogy csinos. Hát nem is volt az,ronda volt... Tisztességből megettem vele egy pizzát, de semmi kedvem nem volt vele találkoznom. Úgy láttam , én se jöttem be neki - pedig ha unalmas is vagyok, legalább ronda nem. (Egy jó kiállású 180 - as ,jóképű pasi voltam - mások szerint. Jó 20 centis nagy farokkal, szerintem.) A kis kurva.
A következő se írt sokat magáról, csak annyit, hogy kis filigrán csaj, valami Rita. Első élményem vele,hogy mikor először találkoztunk, esett az eső és kedvesen mosolygott rám. Nem volt különösebben szép, de mint kiderült, legalább érdekes volt. Szerette a művészfilmeket és szeretett utazgatni külföldre ,ez hamar kiderült a beszélgetés alatt. Sajnos az is, hogy lapos mint a deszka ,azért a segge elég jó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 11. 30. vasárnap 06:56
9P
#3 A57L 2014. 10. 18. szombat 06:04
Nekem is tetszik.
#2 listike 2014. 02. 19. szerda 17:06
Tetszett, de folytatni kellett volna.
#1 Törté-Net 2009. 05. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?