A haverok titka

Szavazás átlaga: 6.18 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2011. szeptember 7.
Hossz: 18 743 karakter
Elolvasva: 2 506 alkalommal
Tizenöt évesek voltunk a haverokkal, amikor megtörtént. Majdnem minden nap kijártuk a kis falunkhoz közeli erdőbe, ahol volt egy kis faházikó, amit a helyi erdész épített nekünk. Oda szoktunk kitekerni, dumálni, szalonnát sütni, pókerozni. Mesélgettünk erről a helyről sok mindent egymásnak, amit épp hallottunk róla. Volt olyan, hogy mókusok jártak erre, és az itt lévő fiatalságot, azaz apáékat elijesztették, mert azt mondták, hogy egy öregember itt meghalt és az jött vissza kísértetni, mire apuék neszeket hallottak meg és így nagyon megijedtek. Előbb apuék, ami fegyverként használható tárgyat megragadták és úgy próbálták megtalálni a neszezés forrását. Nagyon halkan megindultak kifelé az ajtón és hirtelen apu kiugrott a többiek vártak, hogy mi lesz, mire apu röhögve szólt a többieknek, hogy az csak egy mókus, erre az egész társaság kacagni kezdett. Már itt volt a nimfomániás anyum is e társaságban. Rá e incidensre két évvel később kezdtek járni, persze addig már a teljes baráti kör megdugta anyut, de apu nagyon beleszerettet, ezért itt kérte meg a kezét e házikónál. Anyuék így mesélték el az első kalandjukat: "Hetek óta együtt dolgoztunk egy rendezvény előkészítésén és egy – egy fárasztó nap végén, mikor beültünk egy kocsmába egy pofa , vagy egy kávéra, attól függően mihez volt épp kedvünk, pajzánul flörtölgettünk. Egyik ilyen alkalommal megegyeztünk abban, hogy a rendezvény (falunap) utáni napot kettesben töltjük majd el. Persze nekem ehhez egy kicsit lódítanom kellett otthon, mert nem voltam független-azaz szülőkkel élt és haza kellett menni, mert még 17 volt anyám-, de megnyugtattam, hogy ezt megoldom.
Reggel 9 – kor találkoztunk és elmentünk a faházikóba, hogy igyunk egy kávét és eltervezzük, mit is csináljunk. Kávéfőzés közben moziról, andalgó sétáról, kiállításokról, de még esti színházról is beszéltünk, ezekhez képest minden egészen másként alakult. Miután megittuk a kávét gyorsan el akartam mosni a csészéket, de eközben Ő halkan mögém lépett és gyengéden átölelte a derekamat, majd az állát a vállamra téve, megcsókolt.
Történt egyszer, hogy beszélgettünk a csajokról, és szóba került a szex. Ekkor Zsolti felvetette, mi lenne, ha kivernénk a farkunkat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.18 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fakutya
2011. november 2. 11:10
#8
szánalmasan gyenge
1
A
AlexHun
2011. szeptember 8. 19:50
#7
A sok szakasz ismétlésétől elvesztettem a fonalat. Ha a szakaszok ismételgetéséről nem tudsz leszokni, akkor a történetek írását NE FOLYTASD!!!
1
e
enyigmo
2011. szeptember 8. 10:56
#6
Ne folytasd!Az oldal szégyene ez a történet!Tanulj meg magyarul és helyesebben írni.Zagyva, érthetetlen, undorító katyvasz!
1
cezarmj
2011. szeptember 8. 09:04
#5
ok. Szerintem is az eleje egy kissé zavarossá sikerült.
1
O
Oszab
2011. szeptember 8. 06:22
#4
Legyen csak ne legyen ilyen zavaros! Amúgy nem rossz a történet.
1
cezarmj
2011. szeptember 7. 17:34
#2
Legyen folytatás?
1
T
Törté-Net
2011. szeptember 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1