A+ A-

Fiú a strandon

Pár éve történt velem ez a különleges eset. Persze minden rajtam múlott, de az egészet egy barátnom indította el bennem, amikor felhívta a figyelmemet egy fiúra.
Egy naturista strandon voltunk éppen. Most is baráti körben élveztük a semmittevést, a napot. A mai rohanó világban elég nehéz összejönni a barátokkal, de most sikerült. A barátnom mondta, hogy van a strandon egy fiú, aki nem messze napozott tolünk, és szerinte homoszexuális, és milyen kár érte, mert a lányok jól járnának egy ilyen jó kinézetu fiúval.
Szerinte azért homokos a srác, mert idonként egy idosebb férfi megy oda hozzá, aki az egyik fa alatt üldögél, láthatóan nem igazán bírja a napot, de az látszott, hogy a két férfi nagyon közeli kapcsolatban van. Nagyon kíváncsi lettem, és olyat tettem, amit egy nudista strandon tilos. Szólni nem szóltam senkinek a társaságomban.
de elhatároztam, hogy erosen nézem, szinte szuggerálom a fiút. Ha észreveszi, hogy ot nézem, és aztán visszaszemez, akkor nem homokos. Hát így is tettem. Nagyon izgató volt a helyzet. Ez a fiú kb. 180 cm magas, karcsú, már jó barna volt és igen, jóképu, mondhatni szép. Kissé hosszabb volt a haja az átlagosnál, fekete és alig hullámos. Szóval nagyon izgalmas volt látványnak is, de ami a legfeltunobb volt, az a férfiassága. Lankadtan is nagyon vastag, és hosszú, egyenes volt. Ebbol már nyilvánvaló volt számomra, hogy ezt a szép darabot nem lehet az alsónadrágban csak úgy "félre csapni". Szóval én csak néztem, néztem, aztán egyszer csak el kezdett mocorogni, és hol jobbra, hol balra nézett, mint aki keres valakit. És így is történt. Az én tekintetem volt az, ami hatott az érzékeire, és észrevett. Itt tulajdonképpen részemrol be is kellett volna fejezodni a dolognak, de nem voltam erre képes. Elbuvölt a tekintete szelíd volt, de mégis volt benne valami kihívó. Én férjes asszony voltam, és jól néztem ki, 38 éves létemre is nagyon izmos, és elég nagy melleim sem lógtak, gondoltam o is vonzónak talált, bár nem volt több 24 évesnél. Megszólat bennem a kisördög, és elmondtam az elozményeket a férjemnek. o is izgalmasnak találta a dolgot. Megbeszéltük, hogy egyedül bemegyek a vízbe, hátha követni fog.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:36
Nem is rossz smile
#3 Shavo 2011. 10. 23. vasárnap 23:47
Nem rossz.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:32
Nagyon jó az aktus(ok) érzékletes részletezése! Be lehet rajta indulni.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?