Az utolsó vendég 1. rész

Szavazás átlaga: 8.48 pont (114 szavazat)
Megjelenés: 2009. április 27.
Hossz: 14 544 karakter
Elolvasva: 16 554 alkalommal
Írta: walkwolf2
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. március
A férfi beszállt a kocsijába, és a hátsó ülésre tette a pizzáját. Be sem kötötte a biztonsági övét, úgy hajtott el. Oka volt a sietségre, tíz perc alatt kellett hazaérjen a számítógépéhez, különben elmulasztja, mi történt a gáz kiengedése után. Biztosra ment, tudta, hogy ő volt a pizzéria utolsó vendége. Miközben a pizzájára várt, elrejtett a boltban egy kis gáztartályt és egy apró elektronikus készüléket, amivel a bolt zártláncú kamerarendszerére kapcsolódott. A gáz saját keverék volt, a munkája során fedezte fel. Félrerakott belőle egy adagot, és ezt a pizzériát választotta a tesztelésre. Ő kellett legyen aznap az utolsó vendég, hogy a kísérletben csak a személyzet vehessen részt, így egy kis, összeszokott csoport szolgált alanyként. Az idegenek csak bonyolították volna az eredményeket.

Sikerült öt perc alatt hazaérnie. Berontott a házba, az asztalra dobta a pizzát, és bekapcsolta a számítógépet. Az óráját figyelte: összesen három percig tartott, míg a gép beindult, és az étterem kameraláncára kapcsolódott. És a filemt persze DVD-re is felvette. Maga elé húzta a pizzát, és a fiatal, csinos kiscsajt figyelte, akitől a pizzát kapta. A lány éppen összepakolt. A férfi órája sípolt egyet, így jelezte, hogy lejárt a tíz perc. Alig várta, hogy mi fog történni. A gáz elvileg hatással volt az emberek reakcióira; egy furcsa feromonkeverék volt. A férfi még sosem próbálta ki, és nem volt biztos benne, hogy történik-e valami.



Niomi letörölte a pultot, és közben a vendéget átkozta, aki eddig feltartotta. Utálta, ha valaki az utolsó pillanatban lép be a pizzériába, ettől mindig csúszott a zárás. Mostanra már végezhetett volna itt elöl, és segíthetne a konyhában. Ehelyett még most, félórával a zárás után is itt kellett matatnia. Tizenkilenc évesen nem sok türelme volt az emberekhez. Ő volt az esti műszak legfiatalabb tagja, ami ritkaságnak számított, mert általában fiatalabb csajokat is beosztottak.

Letörölte az utolsó étlapot is. Mostmár végre végzett az elülső résszel. Kinyújtóztatta a hátát, aztán a hajába túrt. Tisztában volt vele, milyen jól mutat vékony és magas teste. A szeme fekete volt, az arca szép, fekete haja éppen az álláig ért. Ha valamit változtathatott volna magán, a mellei lettek volna. Túl kicsinek tűntek, bár a legutóbbi pasija odáig volt értük.

Benézett a konyhába, megpillantotta a másik lányt, Jade-et. Ő testesebb volt Niominál, és két évvel idősebb, és mivel sokat segített Niominak a munkába álláskor, jó barátnők lettek. Jade haja hosszú volt és szőke, szeme pedig világoskék. Olyan mellei voltak, hogy még Niomi is megirigyelte néha. Nagy, kerek és tömött mellek.

Jade mögött Stephen tevékenykedett. Ő volt a műszak legidősebb tagja, bár ez nem látszott rajta, huszonkilenc éves koránál jó öt évvel fiatalabbnak tűnt. Niominak titokban bejött a pasas. Magas volt, sötét hajú és borostás. Nem volt igazán izmos, de azért jó formában tartotta magát. Kellemes arca volt, olyan barna szemekkel, amikben Niomi szívesen elveszett volna.

A műszakban még két férfi dolgozott. Egyikük a bolt igazgatója, Gregor, ő valahonnan Kelet-Európából került ide. A húszas évei közepén járt, egész jó igazgató volt, de nem túl közvetlen. A másik férfi, Jared ugyanolyan korú volt, mint Jade, Niomi nem kedvelte. Túl beképzelt férfi volt, hetente háromszor járt gyúrni, és szeretett hivalkodni az erejével. Niomi szerint túl izmos volt, és valahogy túl nyálasnak tűnt az arca.

Jade észrevette, hogy Niomi nyújtózkodik, úgyhogy odament hozzá, és rámosolygott.
– Már majdnem végeztünk – mondta Jade. Niomi bólintott. Hirtelen valami sziszegő hangot hallott, körbenézett, kereste, honnan jöhet.
– Mi ez a hang? – kérdezte Jade-et, aki csak vállat vont.
– Fogalmam sincs, talán valahonnan szivárog a gáz.
Niomi próbálta követni a hangot, de nem talált rá. Megállt az asztalok között. A hang hirtelen elhallgatott. Niomi várt pár pillanatig, de a hang nem kezdődött újra. Hirtelen nagyon furán érezte magát. Testén forróság rohant át. Zihálni kezdett, valamiért nagyon kívánósnak érezte magát. Egy elfojtott nyögést hallott a háta mögött. Megfordult, és az elé táruló látvány ledöbbentette.

Gregor Jade mögött állt, és a szőkeség pólójában matatott. Másik keze a lány nadrágjába süllyedt, nyilvánvalóan ujjazta a csajt. Niomi nem értette, hogy a lány miért nem löki el a pasast magától, sőt, ha jól látta, Jade még élvezte is a dolgot. Ettől Niomi is kezdett beindulni. Gregor letolta Jade farmerét, és bedöntötte a lány felsőtestét, Jade a pultba kapaszkodott. Gregor letolta a saját nadrágját is; egyetlen lökéssel hatolt Jade-be ettől a szőke lány lágyan felnyögött. Niomi izgatottan figyelte, ahogy Gregor baszni kezdte Jade-et, látta, ahogy a szőke lány combjai beleremegnek a férfi erős lökéseibe. Niomi is nagyon felizgult, szerette volna mélyen magába fogadni valakinek a farkát.

Felnézett, észrevette Stephent a konyhában. A pasas bambán bámult a levegőbe, mintha semmit sem vett volna észre. Niomi megkerülte a kefélő párocskát, és odament Stephenhez, közben levette a pólóját. Stephen tágra nyílt szemekkel nézett a melleire, amin csak egy vékony kék melltartó feszült. Niomi végigsimította a férfi nyakát.
– Akarlak – suttogta. Magához húzta a férfit, megcsókolta, a férfi pedig a szájába tolta a nyelvét, és az asztalhoz tolta a lányt. Megfogta a melleit, Niomi pedig a pasas nadrágját bontotta ki gyors mozdulatokkal, és kiszabadította a kemény faszt. Stephen a lány nadrágjába nyúlt, gyorsan kigombolta, és lehúzta róla. Aztán felkapta a lányt, az asztalra ültette, és finoman a nyakába csókolt. Niomi érezte, hogy a férfi farka a hasához nyomódik, aztán egy határozott lökéssel a pnucijába hatol. Niomi ettől lágyan felszisszent.

A férfi elkezdett gyorsan és keményen ki-be mozogni, közben ujjai a lány melltartójának csatjára vándoroltak, és lassan, tapogatózva azt is kibontotta. Aztán ráhajolt Niomi mellére, és csókolgatni kezdte, Niomi ezt halkan sziszegve élvezte, akárcsak a puncijában tomboló faszt. Hátraengedte a fejét, és meglátta Jade-et és Gregort. A férfi még mindig keményen kefélte a szőke lányt, Jade pedig hangos nyögésekkel, remegve élvezte a kúrást.

Stephen megint nyalni kezdte Niomi egyik mellét, úgyhogy a lány visszahajolt hozzá. Felsóhajtott, és a férfi nyakába kapaszkodott. A férfi keményen baszta; Niomi érezte, milyen mélyen jár benne a farka.
– Óóó igen, basszál, igen! – nyögdécselte. Stephen föléhajolt, és még keményebben dugta. – Jaaaj basszááál... – nyögte a lány. Stephen hangosan zihált, az arca kivörösödött.
– Ezt nem bírom sokáig – mondta a férfi bocsánatkérően.
– Nem baj, élvezz belém – nyögte oda Niomi. Nem nagyon érdekelte semmi, csak érezni akarta magában a férfit. A lökések begyorsultak, Stephen meég hangosabban zihált.
– Igggennn, ez az... – nyögte, és mélyen kúrta a lányt.
– Óóó igenn... – kiáltotta Niomi, és érezte, hogy a férfi beleélvez. Teste összerándult a gyönyörtől. Stephen lágyan felnyögött, teste megfeszült, a lányba ürítette gecijét, aztán kihúzta belőle a farkát.

Niomi megpillantotta mögötte Jaredet. A férfi tekintete szinte égette, tudta, hogy a pasas meg akarja kapni. Igaz, hogy nem kedvelte a fickót, de most valahogy őt is megkívánta. Lecsusszant az asztalról és odament hozzá, közben megpróbált rájönni, miért viselkedik így.



A férfi lenyűgözve figyelte a monitort. Ez jobban alakult, mint várta. Remélte, hogy lesz valamilyen reakció, elvégre a gáz egyfajta afrodiziákumból állt, de nem volt biztos a dolgában.

A kiscsaj közben leszállt az asztalról, odament a másik fickóhoz. NYilván vele is kefélni akart. Ez már tényleg szép eredmény. A férfi megnyalta kiszáradt ajkát. Ha ez így megy tovább, elég kemény kis filmet vehet ma fel.



Niomi odament Jaredhez. A férfi előrenyúlt, és magához húzta, ajkai finoman a lány bőrére simultak, és érezte, hogy a férfi nyelve végigszánt rajta. A lány ajka kinyílt, a férfi nyelve becsúszott, és összesimult a lányéval, kezei a lány mellét simogatták. Aztán a lány vállához nyúlt, és letolta a padlóra, föléállt, úgyhogy Niomi alulról figyelhette, ahogy a pasas leveszi a nadrágját. Nagyot nézett, amikor a kemény faszt meglátta. Aztán a férfi lassan ráereszkedett, a lány puncijához simította a farkát. Niomi nagy levegőt vett, a férfi pedig beléhatolt. A lány hatalmasat sóhajtva eresztette ki a levegőt, érezte, ahogy a fasz jó mélyen szétfeszíti. Érezte nyakán a férfi forró leheletét. Nagyon kemény kefélés kezdődött.

– Iggeennn... Ez az... – sóhajtozta Niomi. A férfi egyik keze a lány mellét simogatta, a másik a hajába túrt, közben a lány nyakát csókolgatta. A farka ki-be csúszkált, jól feltárta a forró testet. Niomi a férfibe kapaszkodott, keze fel-le mozgott az izmos hátán. Teste minden lökéssel a padlóhoz szorult. Mélyeket sohajtott, nagyon jólesett neki a kefélés.

Jade és Gregor megkerülte a pultot, odamentek a padlón kefélő párocskához. Jade vadul lihegett, a dugás kimeríthette. Egy pilanatig Niomint és Jaredet nézték, de aztán Stephen odament Jade-hez, a falhoz szorította, a lábai közé állt, beakasztotta neki, és keményen kúrni kezdte.

Jared már nagyon mélyen járt Niomiban. Hörögve kefélte, gyorsan mozgott ki-be. Gregor ott állt mellettük, és Niomit bámulta. A lány érezte, hogy meg akarja kapni, amint Jared végzett, de ennek egyelőre nem volt semmi jele. Niomi hangosan nyögdécselt, érezte, ahogy a férfi keményen, gyorsan és mélyen bassza. Mögötte Stephen kúrta Jade-et; a lányról már hiányzott a póló és a melltartó, szép nagy mellei vadul hullámzottak. Ráadásul a szőkeség hangosan nyögdécselt, nyilván nagyon élvezte Stephen farkát.

Niomit Jared teljesen szétkúrta, mindketten egyre jobban ziháltak. A férfi ujjai a lány mellébe vájtak. Jared mélyen felnyögött, farkát keményen vágta a lányba.
– Óóóó igeeen... – kiáltott fel, és Niomi érezte, hogy a férfi teste megfeszül, és elárasztja gecijével. Halkan felnyögött, a pasas egész teste ránehezedett, mögötte Stephen kúrta Jade-et a falnál. Jade csak egyik lábával állt a padlón, másikat a férfi combjára fonta. A férfi egyik keze a lány mellébe markolt, és Niomi fejében megfordult, vjaon milyen érzés lenne megnyalni azt a mellet. Vagy az, hogy milyen lenne, ha Jade nyalna végig az ő mellén. Az ötlet meglepte, de kellemesnek is találta. Még sosem érezte így magát, még sosem akart egy nővel szeretkezni.

Jared mély nyögésekkel mászott le róla. Gregor lenyúlt, és megfogta a lány kezét, lábra állította, az asztalhoz fordította, és rádöntötte. A farka mélyen a lányba csúszott, amitől Niomi felszisszent. A férfi mélyen, keményen kezdte baszni. Niomi hallotta maga mögött Stephen nyögéseit. Hátranézett, és még látta, ahogy a férfi Jade-be élvez. A szőke lány élvezettel nyögött fel.

Gregor az asztalra nyomta Niomit, úgy kefélte. Niomi hangosan nyögött és sóhajtozott. Stephen elélépett, figyelte, hogy Gregor hogy bassza a lányt. Niomi kinyúlt érte, megpróbálta magához húzni. A férfi odalépett hozzá, Niomi megragadta a farkát, és a szájába húzta.

– Ez az, szopjad – mondta neki Gregor, Niomi pedig örömmel látott hozzá. Volt a szerszámnak valami édeskés íze, amire nem számított, de azért kellemesnek találta. Jó keményen szopta, még a nyelvét is pörgette rajta. Stephen nyögdécselt az élvezettől, Gregor pedig jó mélyen kefélte, amitől Stephen farka is mélyebben csúszott a torkára. Stephen ráadásul még meg is fogta a fejét, úgy irányította a szopást. A két férfi határozott mozdulatokkal, precízen dolgozott a testében, Niominak nagyon tetszett ez az érzés, élvezte, hogy két beindult férfi teszi magáévá. Valahol hátul Jade nyögdécselt hevesen, de Niomi csak a szájában és a puncijában mozgó dákókra tudott koncentrálni. Stephen szerszáma teljesen kitöltötte a száját, határozottan nyomta végig a nyelvén, egészen a torkáig. A lány jó erősen szopott, ahogy csak bírt.

Gregor minden egyes lökése az asztalra nyomta, a hideg fémlap felpezsdítette a vérét. A férfi szorítása erősödött, és egy hatalmas nyögéssel a lányba engedte forró spermáját. Aztán elengedte Niomit, hátralépett, az utolsó cseppek a lány combjára hullottak. Niomi leszállt az asztalról, előrement és Stephen elé térdelt. A férfi megragadta a fejét, és keményen kúrni kezdte a száját. A lány egészen a torkára engedte a faszt, és olyan erősen szopta, ahogy csak bírta.

– Ez az, Niomi, ez nagyon jó! – sziszegte Stephen. Niomi erre lágyan nyögött valamit, de nem hagyta abba a szopást, sőt, még gyorsabban bólogatott a kemény faszon, érezte, hogy a lüktető, csöpögő hús kitölti a száját. A férfi tövignyomta a szerszámát, és nyögött egy nagyot. Niomi érezte, hogy a pasas elélvez, jött is a remegés, és a sperma a szájába ömlött. Niominak nagyon ízlett az adag, már nyelte is le. Stephen hörögve élvezett, farka vadul remegett a lány szájában, az utolsó cseppet is a nyelvére engedte, aztán kihúzta.

Niomi háta mögött Jade egyre hangosabban nyögött. Megfordult: a szőke lány a padlón térdelt, Jared hátulról kefélte. Eltartott pár percig, míg Niomi rájött, hogy valami megváltozott a dugásukban. Rádöbbent, hogy a férfi nem Jade punciját kúrja, hanem a seggét. Épp olyan könnyedén járt benne a farka, mintha a szőkeség punciját baszta volna. Jade szeme félig le volt hunyva, élvezettel nyögdécselt, kétségtelenül élvezte a fenekében munkálkodó faszt. Niomi még azt is észrevette, hogy Jade közben ujjazza magát, és a csiklóját is simogatja. Jared a derekánál fogva, teljes erőből kúrta a lányt. Mintha megérezte volna, hogy Niomi őt nézi, felpillantott rá. A lány érezte a férfi tekintetében, hogy szívesen baszná az ő seggét is. A gondolattől megremegett.

Jared begyorsított, még keményebben kúrta Jade seggét. A szőke lány magas hangon sikoltozott. Szemei tágra nyíltak, ujjai megfeszültek a padlón, teste vadul remegett. Niomi nem bírt máshová nézni, Jade feneke teljesen lenyűgözte. Jade hangosan sikoltozott és vadul nyögdécselt minden egyes lökéstől. Niomi vadul ujjazta magát, és közben a szőke lányt figyelte, akit Jared behunyt szemmel kefélte. Jade ujjai a csiklóján mozogtak, és pár pillanat múlva el is élvezett, teste jól láthatóan remegett.

Jared nyögve élvezte Jade orgazmusát. Keményen kefélte tovább, de aztán ő is elélvezett. A teste megfeszült, és mélyen Jade fenekébe hatolt. Mikor kihúzta belőle a szerszámát, Niomira nézett, és a lány tudta, hogy most ő következik.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.48 pont (114 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2024. január 13. 12:04
#14
Fantáziának remek.
1
v
vasas62
2023. július 28. 06:57
#13
Jó a cucc.
1
z
zoltan611230
2021. január 8. 02:13
#12
Nem semmi a gáz palack, jó kis történet .
1
Andreas6
2020. augusztus 26. 10:39
#11
Aljas és perverz pasi, de fantáziatörténetnek jó.
1
cscsu50
2019. május 29. 10:51
#10
Szuper kezdés.
1
Pavlov
2017. november 18. 21:02
#9
Remélem, hamar rátaláltál...
1
t
t.555
2017. november 16. 00:19
#8
Kíváncsi vagyok a folytatásra!
1
Pavlov
2016. december 27. 22:51
#7
Van tovább is...
1
a
A57L
2014. november 5. 09:08
#5
Szuper kezdés.
1
p
papi
2013. december 13. 05:45
#4
Nem rossz
1
Pavlov
2012. április 15. 22:07
#3
Köszönöm!
1
sztbali
2009. augusztus 11. 11:31
#2
Elég jó.
1
T
Törté-Net
2009. április 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1