A+ A-

Az utolsó vendég 2. rész

Írta: walkwolf2
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. március
A férfi egyre kevésbé tudott a jegyzetelésre koncentrálni. Ha tudta volna, hogy a gáznak ilyen hatása van, ő is a pizzériában maradt volna. Mindenesetre örült, hogy megy a felvétel. Az utóbbi percekben csak annyit írt le, hogy a nyilvános felhasználáshoz mindenképpen hígításra lesz szükség. Valamiféle parfümként kell majd adagolni, nehogy újabb orgiát indítson el. A hígítás pontos meghatározásához további kísérletekre lesz szükség.
Később majd meg kell néznie a többi kamera felvételeit is, hogy több szögből elemezhesse ki a kísérletet. Az aranyos fekete hajú csajt is meg akarta nézni minden oldalról dugás közben. Még akár össze is vághat egy saját filmet az anyagból.
********
Jared odament Niomihoz. A lány a padlóról figyelte, és közben megint azon gondolkozott, hogy fajulhattak ideáig a dolgok. Tudta, hogy sem Jade, sem Gregor nem ilyen. Valamitől megváltoztak, és ekkor eszébe jutott az a sziszegő hang. Nem tudta, honnan eredhetett, de valószínűleg köze volt ezekhez az eseményekhez.
Jared mögélépett; átkarolta, és felemelte. Aztán rádöntötte az asztalra, akárcsak Gregor az imént. A lány érezte a férfi ujjait a testén, a popsiján és a combján, lágyan vájtak bele a húsába. Niomi beleremegett az érintésbe, kíváncsi volt, mit fog most vele tenni a férfi. Az ujjak lassan széttárták a lány fenekét. A férfi finoman belécsókolt, aztán Niomi megérezte a fenekénél a kemény falloszt, ami lassan belécsúszott. A lány felszisszent, de hagyta, hogy a makk utat törjön magának a testében. Könnyedén nyílt meg, és a férfi farka jó mélyen belényomult, teljesen kitöltötte a fenekét.
Jared felnyögött, és elkezdett ki-be mozogni a lányban. Ujjai szilárdan tartották Niomit a derekánál fogva, így kefélte a lány seggét. Kezdett bekeményíteni, és jó mélyeket lökött rajta. Niomi sóhajtva élvezte, hogy a férfi keféli, ujjaival az asztal szélébe kapaszkodott, így próbálta tartani magát. A férfi egyre keményebben és keményebben baszta a seggét. Nem ez volt az első alkalom, hogy Niomi valakit a fenekébe engedett volna, de nem volt úgy odáig a dologért. Most viszont csodálatos érzés volt, nagyon élvezte. Utálta Jaredet, normális esetben nem engedte volna, hogy megbassza, de most még a seggét is átengedte neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2016. 10. 25. kedd 05:36
Köszi!
#6 sipospista 2016. 10. 23. vasárnap 13:23
Szuper
#5 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:09
A folytatás is kítünő.
#4 Pavlov 2010. 11. 23. kedd 22:36
Örülök, hogy tetszik! Olvassátok el a harmadik részt is!
#3 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 09:58
Nagyszerű!
#2 tyúkanyó 2009. 05. 6. szerda 09:55
Eszméletlen
#1 Törté-Net 2009. 04. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?