Nagylány kalandjai 9. rész - Elfenekelve

Szavazás átlaga: 8.13 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2009. április 23.
Hossz: 11 619 karakter
Elolvasva: 21 625 alkalommal
Készült: 2009. március
Zita vezetett, Sanyit a munkahelyén vettük fel és hármasban indultunk a határ melletti kisvárosba ahol barátaimnak hagyatéki tárgyalásra kellett menniük. Megkértek, hogy tartsak velük, hátha szükség lesz gyors szakmai tanácsra: az örökség ami Sándorra jutott nem volt valami eget rengető vagyon, de kuszáltak voltak a rokoni viszonyok (nagybátyja második házassága, oldalágról már elhalt örökösnek a
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
ei
,... ). Amit tudtam az ügyről az alapján javasoltam, hogy engedje kivásárolni az örökrészét így lát valamennyi pénzt mert ellenkező esetben csak elhúzódó vitái lesznek a többiekkel a végén pedig csak aprópénzhez fog hozzájutni.
Nem volt nagy forgalom, az utak szárazak voltak így gyorsan haladtunk. Célhoz érve ebédeltünk egy étteremben, majd Sanyi elrohant a közjegyzőhöz, mi pedig Zitussal áttelepedtünk a kávézóba ahol a félhomályos sarokban telepedtünk le kényelmesen. Abban maradtunk, hogy Sanyi hív engem, ha váratlan fejlemény alakul.
Miről is beszélhetne ilyen miliőben két fiatal lány, mint a szexről: Zitus élménybeszámolót tartott az előző éjszakáról és kicsalt a mosdóba ahol megmutatta piros foltokkal ékesített popsiját. Párját elragadta a hév az este és alaposan elverte a seggét, Ő meg nem tudott menekülni tőle mert előtte szokás szerint lekötözte az ágyhoz és úgy gyötörte a kiszolgáltatott csajszit. Fájt-fájt mondta Zita, de megérte mert hatalmas orgazmusa lett a végén, a nyomok meg majd elmúlnak néhány nap alatt. Nem szokott ennyire kikapni, de Sanya nagyon elemében volt és ki akarta próbálni hogy meddig mehet el a bizarr játszadozás során. Érdekeltek a részletek, már a múltkori biliárdasztalos fenekelése után is meg akartam interjúvolni a dolgokról, hát most itt volt a kellő alkalom.
Alkalmanként szereti, ha Sanyi kipirosítja a fenekét mert ettől izgalomba jön és jobban el tud varázsolódni. Lassan, lépésről-lépésre alakult ki közöttük ez a fajta előjáték és nem is sűrűn gyakorolják, hogy megmaradjon a varázsa. Egyoldalú a játék, mindig rajta csattan az ostor, illetve hát mikor mi van soron: tegnap este – tanár partneréhez illően-, épen egy hosszú fa vonalzóval kapta meg a magáét. A farizmoknak ilyenkor gyorsul a vérellátása és ettől fokozódik a szexuális izgalom világosított fel biológiából Vöröske. Először fájdalmas az akció, majd egy ponton a fájdalom átvált gyönyörre amit azután intenzív élvezés követ.
Hosszasan tárgyaltuk még a témát, amitől én számomra is meglepően izgalomba jöttem, nedvesedett a puncogóm. Sanyi sokáig volt távol, de aztán csak megjött: régen látott unokatestvéreivel beszélgettek hosszasan mert egyikük megakarta venni a többiek örökrészét a hagyatékolt régi parasztházból és ennek a részleteit tárgyalták. Sanyinak nem volt ellenvetése, legalább lesz miből egy szuper nyaralásra amire már egyébként is régen vágyott a fiú. Hazafelé már Ő vezetett, gyorsan ment az idő, Zitus kifecsegte érdeklődésemet és megtoldotta azzal, hogy ki akarom próbálni a fenekelést ha Sándor is úgy gondolja. Hát erről ugyan nem volt szó, tiltakoztam is de már témánál voltunk és tetszett az ötlet a sofőrünknek is: a tükrön keresztül a szemembe nézve hosszasan ecsetelte milyen gyönyörökben lenne részem ha a kezei közzé adnám magamat. Elrágódtam gondolatban, hogy mi lenne ha...?
Mire a Városba értünk döntöttem és amikor Sanyi felvetette hogy menjek fel hozzájuk elfogadtam az invitálást, barátnőm pedig rögtön közölte hogy akkor ott is alszok, másnap majd onnan megyek a dolgozóba.
Izgatott voltam a rám váró szokatlan kalandtól így össze-vissza fecserésztem amit Zitus megértett és mondta hogy nyugi, majd Ő kalauzol és vigyáz rá, hogy élvezzem a mai estét. Miután Sanyi végzett a fürdőszobában rajtunk volt a sor, zuhanyozás után bekrémeztük egymást amitől izgalomba jöttem: Vöröske alaposan végigsimogatott, a cicijeimet pedig ezen túl is hosszasan kényeztette a krémezés ürügyén, a végén még röpke nyelves puszikat is kaptam a bimbócskáimra.

A házigazda egy szál feszülő boxer alsóban a hálószobában várt minket, a masszív fakeretes nagy ágyon csak egy vörös lepedő volt, a takarók és párnák a sarokban voltak összerámolva. A komódon bőrszíjakat és pálcákat, ostorokat láttam előkészítve amitől kellemes izgalom futott végig ágyékomon. Lecsúsztattam magamról a a fürdőpelust és ahogyan mondták hasra feküdtem a hűvös lepedön. Sanyi eligazgatta a testemet: terpeszbe húzta a lábaimat és a bokámra hurkolt bőrszíjakkal az ágy lábaihoz kötött. Csuklóimat először összeszíjazta majd kezeimet egy másik szíjjal az ágy támlájához húzta és szorosan odakötötte. Testem kinyúlt, ezután pedig meg kellett emelnem a csípőmet ami alá az összegöngyölt ágytakaró került így megfeszülő fenekem feldomborodott, a széttárt combjaim között lüktető ágyékom pedig elemelkedett az ágytól miközben éreztem hogy kinyílik a puncirésem. Combom nem érte az ágyat, térdeimen és az összegöngyölt takarón támaszkodtam, a vékony bőrszíjak pedig feszesen tartották kezem-lábam. Sanyi eközben beszélt: reméli, hogy élvezni fogom amit most kapok tőle, ahogy látja ehhez meg van a kellő alaphangulatom ( a piszok észrevette, hogy fel vagyok izgulva ) és arra kért, hogy igyekezzek csendben maradni a tortúra alatt. Egyébként meg teljesen mindegy hogy mit csinálok és mondok mert mindenképen meg fogom kapni amit Ő eltervezett, úgyhogy koncentráljak csak a fájdalom elviselésére. És hát reméljük, hogy a fájdalmamon majd át fog törni a gyönyöröm, de hát ez csak később derül majd ki.
Zita eközben egyszál selymes bőrében a sarokban telepedett le: hátát megtámasztotta a felstócolt ágyneműn és terpeszben ülve figyelte ami velem történik. Arca kipirult, kezeivel a combjait simogatta és masszírozta szemérmét.
Éles fájdalom hasított a fenekembe, ami gyorsan tompult és bizsergéssé szelídült. Sanyi elkezdte a programot, hátrasandítva láttam amint a vékony nádpálca ismét nekiindul és keresztben rácsap a félgömbjeimre. Most hallottam a halk süvítést is, majd ugyanaz a fájdalom szaladt végig popsimon amit az előbb éreztem. Megrándultam és halkan felnyögtem. Tompult a fájdalom majd jött az újabb süvítés és az újabb csípős érzés. Egymás után kaptam az ütlegeket, amelyek egyre jobban fájtak. Az első féltucat furcsa módon jólesett, kéjesen nyögdécseltem, de ezután már csak a fájdalomtól rándult meg fenekem, a derekam és a csípőm pedig egyre inkább vitustáncozott. Felsikoltottam a következő ütéstől, erre abbamaradt a tortúra és sajgó fenekemet erős férfikezek simították, gyúrták. Ez jólesett, az pedig még jobban amikor Sanyi az ágyékomat kezdte el kényeztetni: tenyerével simogatott, úját pedig be-be nyomta a nedves puncogómba. Löktem az ágyékomat és már közel voltam az orgazmushoz, de ekkor vége lett az örömködésnek és a csihi-puhi folytatódott. Ágyékom hullámzott és cuppogott de nem volt mihez dörzsölődni, nem tudtam elélvezni. Nyüszítve fogadtam az egyre fájóbb ütéseket amik a fenekemen csattogtak, de a fejemből űzték ki a gyönyört. Fejemet az ágyra szorítottam, de így sem tudtam visszafojtani fájdalmas sikoltásaimat.
Azután vége lett, abbamaradt a verésem és újra simogatás lett a részem: egyik férfikéz a hullámzó derekamat és hátamat masszírozta, a másik pedig a puncimmal foglalkozott. Megint a gyönyör felé tartottam, seggemet vadul löktem hátra hogy jobban magamba fogadjam a már két újjal kedveskedőt. Féltem, hogy megint belém szorul az élvezet, de most nem így lett: magamon kívül nyüszítettem a kéjes gyönyörtől majd egy hatalmas orgazmustól rándult meg kifeszített testem és félig
ö
alf
nt
alf
ud
alf
at
alf
lanul
kiabálva vergődtem bele a szívkalapáló elernyedésbe.
Szívverésem visszalassult, a verejték már rászáradt bőrömre és jólesően nyöszörögtem a lankadatlanul tovább simogató kezek élvezetétől. Zitára néztem: vadul maszturbált, azután pedig hullámzó csípőmozgás közben hosszasan élvezett, száját apró rekedt sikolyok feszítették, ujjai felváltva simogatták szeméremdombját és cuppogva süllyedtek bele a puncirésébe.
Most az ánuszomat kényeztették a nedves ujjak, majd az egyik lassan befúrta magát a popsilyukamba. Szűz voltam még a fenekemben, de tudtam hogy ez most már gyorsan múló állapot. Krémet kaptam a fenekemre és már két új tágított ami nem volt rossz érzés, lihegtem az izgalomtól. Sándor fölém térdelt-guggolt és kökemény farkát a seggemhez illesztve akart belémhatolni. Nem sikerült Neki, annyira még nem voltam bejáródva. Zita besegített nekünk, mellém térdelt az ágyra és két kezével széthúzta popsijaimat. Pucsítottam, a marokra fogott fallosz pedig egy erőteljes nyomással elfoglalta váramat. Feszített, azután egyre beljebb és beljebb nyomult a fickó, míg végül zacskóig belém csusszant a dákó. A feltűzött lepkék érezhetik így felnyársalva magukat mint amit tapasztaltam, teljesen kitöltött a lüktető majd lassan kefélésbe kezdő farok. Barátnőm nem hagyott magamra, egyik kezével melleimet simogatta a másikkal pedig ágyékomat és csiklómat masszírozta, ujjai punci nedvemtől csatakosan táncoltak rajtam, benyomulva a lüktető pinusomba is. Közeledett a gyönyör, fejemet lefeszítettem és egyre hangosabban nyögtem azután pedig mély hörrenéssel elélveztem. Rángatózott kinyomott fenekem, Sándor pedig, aki a végén már nagyon visszafogottan kefélte a popsimat attól félve hogy idő előtt elmegy, belém markolt és vadul megdöngölve a lyukamat nagy nyögéssel belém élvezett. Bennem lankadt el a fasz, majd cuppanva köszönt el első áldozó ánuszomtól, a nagy adag forró sperma pedig kicsurranva belőlem végig csorgadozott a szemérmemen.

A reggeli fények Zitával egy ágyban találtak és ébresztettek. Előző esti lefekvés után gyorsan elnyomott az álom, amin nem is csodálkoztam az eseménydús nap után... Vöröske hozzám simult, éreztem amint forró cicijei az enyéimhez nyomódnak, kezével pedig derekamat és combjaimat simogatta. Megpusziltam a nyakát, azután pedig a száját és lassú, kitartó csókolózásba merültünk. Volt már részünk együtt hasonlóban, amit akkor nagyon élveztem. Kéjes lassúsággal végignyalakodva egymás testét új pózba helyezkedtünk: oldalunkon fekve 69-be simultunk és nekiláttunk...
A takarót magunkra húzva elfúló lélegzettel nyaltam-faltam a pézsma illatú punit és bele-bele haraptam a csókjaimtól csuszamos üde dombocskába. Alaposan be voltam indulva, amit fokozott a csiklómat érő kellemes nyalogatás, Vöröske érzékien nyelvelt és szívott felváltva, egyre gyorsítva az ütemet. Ő évezett el először, majd sikoltása engem is megrázott és készen lettem.
Lerúgtam a takarót magunkról friss levegőért és első pillantásom az ágy mellett álló Sándorra esett, azon belül pedig keményen felmeredő szerszámával néztünk közeli
f
alf
ar
alf
ka
alf
ss
alf
zemet
. Zitus kiült az ágy szélére és egy sima mozdulattal szájába vette a kéjrudat majd lassú mozdulatokkal szopni kezdte. Megnyálazta a szerszámot és egyre mélyebben bevette azt. Én következtem: alányúltam a zacskónak és rányelveltem a makkra, rá-rá bukva a bő nyálas rúdra is. Egymás mellett ültünk az ágy szélén mint madarak a dróton és az előttünk álló Sanyi pedig hátratett kézzel kihúzva magát felváltva szopatott minket. Zitus tejesen a torkára engedte a bránert miközben cuppogva sóhajtozott. Én nem tudtam ezt a mutatványt pedig próbáltam teljesen benyelni, de fulladozás lett a vége így visszatértem a szívással kombinált ütemes alapszopáshoz. A fickó egyre jobban nyöszörgött és körözött csípőjével, Zita elvette tőlem a fegyvert és mélyen a torkára engedve elsütötte azt. Tovább szopott, szája szélén kicsurrant a nedű. Visszakaptam a már nem teljesen kemény játékszert, megragadtam a tövét és megint rányálaztam. Jutalmul jutott még egy kis spricc nekem is, azt eltüntettem egy gyors nyalintással, végezetül pedig tisztára nyaltam a megfáradt, legyengült bránert.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.13 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. október 21. 08:27
#12
Mi abban az élvezet ha elfenekelnek, még talán annak aki csinálja.
1
v
vasas62
2023. július 27. 07:27
#11
Az örökség része.
1
z
zoltan611230
2020. december 26. 04:49
#10
Ez a rész is jó..
1
Andreas6
2020. február 1. 06:20
#9
Fő a változatosság!
1
D
Diamonda
2019. szeptember 14. 21:56
#8
Izgató téma. A fenekelés érzetét és az általa okozott kéjt szívesen olvastam volna alaposabban kifejtve.
A puncogó engem is megmosolyogtatott. 🙂
1
cscsu50
2019. május 28. 09:13
#7
Szuper írás.
1
t
t.555
2017. szeptember 11. 06:30
#6
A puncogó igazán ötletes dolog!
1
feherkalman1
2016. december 23. 18:51
#5
A korábbiak jobban tetszettek.
1
a
A57L
2014. április 21. 09:01
#4
Szuper írás.
1
Ram Agile
2009. április 23. 20:00
#3
A puncogótól én is kuncogni kezdtem. Ha nem elbeszélésként, hanem rendes történetként írod meg, párbeszédekkel, talán jobb lett volna.
1
Jani bá
2009. április 23. 08:20
#2
puncogó , haláli szó
1
T
Törté-Net
2009. április 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1