A+ A-

Elisabeth 1. rész

A nyár korán beköszöntött, reggel kibújva ágyamból nem is nagyon bántam. Végre egy kellemes hétvége várt rám. Elhagyhatom egy pár napra ezt a koszos porfészket. A barátnőm Stella meghívásának kellet eleget tennem. Elutazik egy pár napra, és a csemetéire kellene vigyáznom, amíg visszatér.
Lassan készülődtem, a szokásos problémákat legyőzve sikerült estére bepakolnom a bőröndömet. Ruháim készen álltak az útra. Mivel melegnek ígérkezett a hétvége, így kevés holmival kellet vacakolnom. A buszom csak este 9 kor indul a buszállomásról így még indulás előtt egyszer letussoltam és végignézve magamon a tükörbe elégedetten alapítottam meg, hogy 40 éves koromra nagyon is csinos vagyok. Hosszú fekete hajamat kifésülgetve azon töprengtem, hogy mégis mi lehet a hiba, hogy már két éve egyedül élek. Nem mintha a férfiak nem közeledtek volna, de valahogy nem akartam semmiféle kapcsolatot Jack távozása óta. Be kellet vallanom magamnak, hogy kezd hiányozni a szenvedély az életemből, de talán majd csak ez is egyszer megváltozik. Hisz minden változik. Most 3 vagy 4 napi kiruccanás vár rám. Stella gyerekeit már nem láttam 10 éve, kíváncsi voltam meg e ismernek majd és be e fogadnak úgy, ahogy én is szeretném. Mariann már 16 éves és Lucas 17 múlott, elég nehéz korszak a teenagerek életében, bíztam benne, hogy túlélem minden nehézség nélkül. Taxival elvitettem magam a buszállomásra és helyet foglaltam a buszon. Hat órás rázkódás várt rám, reméltem alszom egy pár órácskát. Nem sokan vették igénybe az esti járatot, így helyjegyet kaptam az ablakhoz. Egy kicsit csalódott voltam a busz láttán, másra számítottam. Azt a régebbi fajta Ford volt melyben az ülések szembe voltak fordítva, úgyhogy négyen szórakozhattak utazás közben. Esti járatnak ez nem nagyon felelt meg. Vigyázni kel nehogy egymás lábát tapossuk meg idegesített az is, hogy a szembeülő egész éjjel bámulhatja a combjaimat, mert megvallva egy kicsit minire vettem a dolgot a meleg végett. De bíztam benne, hogy talán egyedül fogok utazni ebben a négyesben. Csalódottságomra nem kellet soká várnom, egy fiatal pár tartott felém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:22
Tetszett!
#5 listike 2014. 07. 2. szerda 09:17
Szép kezdet.
#4 hairy_pussy 2013. 12. 27. péntek 06:19
nagyon jó
#3 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:58
Nem rossz.
#2 Andreas 2009. 04. 23. csütörtök 08:25
A sztori jó, de annyi a helyesírási hiba, hogy az már bosszantó. Csak egy pár példa: kellet ugyan értelmes szó, csak mást jelent, itt a kellett kellett volna. Sajnos nem elírás, mert visszatérő hiba. Meg e ismernek - megismernek-e!!! Be e fogadnak - ne bégess! Befogadnak-e!!! Vigyázni kel - kell! Össze illő egy szó, mint ahogy a szeméremdomb is. Elélvezet két "t". Rengeteg helyen hiányzik a vessző. Stb., stb.
Nem figyelnél jobban legközelebb?
#1 Törté-Net 2009. 04. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?