A+ A-

Vivien

Csendes tavaszi délutánnak indult ez a nap is akárcsak a többi. A levegő ugyan még hűvös volt, és a szél is fújdogált, de a nap első melegséget adó sugarai már érezhetőek voltak. A természet szépségét csak a város zaja nyomta el, de még ez sem tudta kizökkenteni gondolataiból az utcán sétáló lányt. Lassan ballagott előre, mintha minden lépés fájdalmas lett volna. Az arcán a bánat mutatkozott. Zsebébe nyúlt, és egy mobiltelefont vett elő. Egy számot keresett benne. Olyas valakit keresett, akiben megbízhatott. Csakhamar megtalálta a megfelelőt, H. Alexander. Felhívta a fiút, és mikor felvette arra kérte őt, hogy jöjjön le a kollégium elé, ott fog rá várni. A lány hangja színtelen, gondterhelt és izgatott volt. Mire a beszélgetésnek vége lett már a kapuban állt és ott várt a fiúra. A fiatalember pár perc múlva meg is jelent és mosolyogva közeledett a kisasszony felé.
- Szervusz Vivi.
- Szia - köszönt a lány, miközben próbálta viszonozni a mosolyt.
- Hogy vagy? Rég beszéltünk, mesélj, mi történt mostanság veled?
- Semmi különös... Csak... - a hangja hirtelen megcsuklott és a sírás szorította a torkát. - Csak... szeretnék kérni valamit.
- Értem, de mi a gond. Még mindig Péter miatt vagy szomorú?
- Tudom... - próbált válaszolni a lány, de a gondolatok viharában és az érzelmek miatt egyszerűen alig jöttek ki a szavak ajkain. - Tudom, hogy el kellene felejtenem már, de egyszerűen nem tudom. Ezért szeretnélek megkérni valamire. De szeretném, ha ez csak kettőnk között maradna, és senkinek nem beszélnél róla.
- Rendben van - mosolygott a fiatalember reménykedve, hogy kicsit jobb kedvre derítheti a hölgyet. - Miben segíthetek?
- Gondolom, tudod, hogy megint összevesztünk Péterrel - a fiú csak bólintott. - És gondolom azt is tudod, hogy miért - ismét csak bólintott. - Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy megcsalt. És ezért én is... Én is meg akarom csalni. És arra gondoltam, hogy... - a lány félt kimondani. Nem tudta mire számítson, de aztán erőt vett magán, és folytatta. - Arra gondoltam, hogy talán te lefeküdhetnél velem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 23. kedd 04:10
Egynek elmegy.
#4 zsuzsika 2014. 11. 18. kedd 07:06
Nem rossz.
#3 listike 2014. 02. 26. szerda 11:54
Nagyon jó, csak rövid.
#2 sztbali 2012. 02. 27. hétfő 17:57
Nem rossz. tetszett, de lehetett volna hosszabb is.
#1 Törté-Net 2009. 04. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?