A+ A-

Erika a gruppen party-n

Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem el, pedig ehhez a ruhához dukált volna, de úgy gondoltam így sokkal kihívóbb az öltözetem, leülésnél komolyan oda kellett figyelnem különben nemcsak izmos és hosszú combjaim látszódtak volna ki, hanem más is. Mérgesen és félve az esetleges megfázástól caplattam a 43-mas szám fele.
Nagy nehezen végre megtaláltam, ami a lakótelepek sorszámozását tekintve önmagában is mérvadó cselekedet. A kaputelefonon a névtáblák közül kiválasztottam a táskámban őrzött kis papírkara felirt nevét, mély lélegzetet vettem, és felcsengettem. Nemsokára a kapu berregve jelezte - szabad az út felfele. Lifttel felmentem a 6. emeletre, meglepetésemre a liftajtó magától kinyílt, és egy mosolygós jóképű srác előzékenyen a lakásba tessékelt. A szobában mar ott ült 3 másik fiatal férfi és kíváncsi, pásztázó tekintettel végigméregettek. Megbizsergett a testem, éreztem, ahogy a pillantásaik végigsimogatják a testemet, elidőznek a
dekoltázsomból elődomborodó melleimnél, lejjebb haladnak karcsú derekam és a csípőm irányában végül szemrevételezik barnára sült izmos combjaimat és sportos vádlimat.
Közben az engem bebocsájtó srác is visszajött a szobába, leültettek, pezsgővel kínáltak, beszédbe elegyedtek velem. Lassan a bemutatkozáson is túlestünk, végre megtudtam, hogy kit takar az Arénáról már oly jól ismert és megkedvelt Imre nick. Aranyosak voltak, próbálták oldani a feszültséget, és folyamatosan töltötték poharamba a pezsgőt. Ők is iszogattak rendesen, közben éreztem magamon a röntgenező pillantásukat, és nem is esett rosszul. Önbizalmamat néhány pohár pezsgővel megerősítvén mar éreztem, hogy gyönyörködnek bennem, hát felébredt bennem a kisördög. Melyik nő nem érezné kívánatosnak, szexisnek magát az ilyen tekintetektől? Szerintem semelyik, így én sem voltam kivétel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 10. 28. hétfő 21:01
Egész jó
#3 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:16
Nem rossz.
#2 Lemon Orange 2009. 04. 22. szerda 01:23
Hát bizony én ezt már olvastam valahol :(
#1 Törté-Net 2009. 04. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?