A+ A-

Hármasban

Végre eljött a nap amikor hármasban találkozhattunk.
Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem L. - nek. Régi kívánsága volt már sokat ábrándozott róla és egy bátor pillanatában nekem is elmesélte. Elmondta azt is, hogy egyedül valószínűleg nem is fogja használni, csak kellemes a tudat, ha van, nameg a bőrét máshol masszirozni, az jó.
Régen már elejtettük ugyan, hogy jó lenne hármasban, de ez csak beszédtéma maradt, kicsit elábrándoztunk rajta, majd elvetettük, hiszen kettőnknek egymással is teljesen jó volt. Annak ellenére izgatta azóta is a fantáziánkat. Nem jöhetett létre azért sem mert nem volt olyan harmadik aki megfelelt volna.
Mára megváltozott a helyzet, mivel hosszú ideje nem találkoztam L. - el, és közben megismerkedtem P. vel. P. vel a viszonyom ugyan nem mindig volt kiegynsúlyozott, de azért jól éreztük egymást. P. kicsit túlságosan szégyenlős, de az idők folyamán változott, vele is lehetett a hármas fogatról ábrándozni. Ez mindaddig csak ábránd maradt amíg L. - el nem találkoztam ismét és ezen találkozás alkalmával újból fellángolt a régi vágy.
Ennek kellet követnie egy hármas találkozást, ahol mindenki tudott a másikról, annak múltjáról, vágyairól.
A beszélgetés először kicsit nehezen indult, vontatottan, szégyenlősen, de hamarosan mindhárman felengedtünk. Igazi jó poén volt amikor a becsomagolt vibrátort átnyújtottam L. nek. Először csak élcelődtünk, hogyan is kell használni, beszéltünk róla, de L. hamarosan nem bírta tovább, szoknyája alá nyúlt vele, bekapcsolta és ágyékához érintette.
Arcáról leolvashattuk, óriási kéjt okozott neki. A látvány minket is rögtön bepörgetett, átkaroltuk egymást és hosszú forró csókban olvadtunk össze.
L. elkezdte ruháit ledobálni magáról, csak úgy fél kézzel, hogy a vibrátor folyamatosan nemes testrészét érhesse. Pillanatok alatt meztelenre vetkőzött, és szóvá tette:
"és ti...?"
Szinte felszólítania sem kellett minket vad gyorsasággal dobáltuk le ruháinkat, segítettünk egymás ruhadarabjainak lefejtésében. Most már mindhárman meztelenek voltunk. Egymásra néztünk, kicsit megborzongtunk - na nem a hidegtől, hiszen kellemesen meleg volt a szobában - hanem a szégyenlősség utolsó morzsái miatt és a látvány okozta kéjtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:42
Elég jó.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:51
Hiába a jól részletező leírás, az egész rendkívül személytelen és elvont marad.
(Nevek,egy kis helyszínrajz, egy kis pszichológia. A nők lesbikus vágyai létező dolog, és roppant hálás téma .) Ezért nem tudja kifejteni azt a hatást ami egyébként benne lenne a történet magas izgalmi potenciáljában.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?