A+ A-

Kísértő múlt 1. rész

- Ez nagyon jó volt - bújt hozzá a lány, arcán azzal a bizonyos elégedett mosollyal - de most te következel. Persze... csak ha akarod... - búgta csalfán csábosan, s már kúszott is lefelé, hogy szájával köszönje meg az egész fantasztikus estét.
- Szerintem most nem tudnék elmenni - mondta váratlanul a fiú, s egy gyors mozdulattal kiült az ágy szélére. A lány értetlenül nézett a fiúra, majd odamászott mellé.
- Azt csinálsz velem amit akarsz - suttogta a fiú fülébe. Elkezdte csókolgatni a nyakát, s kezével beletúrt a hajába.
- Én most elmegyek - szólt a másik határozottan, s ellentmondást nem tűrően kifejtette magát a lány karjaiból. Gyorsan felkapkodta szétszórt ruháit, s két percre rá már a lift előtt várakozott.
Éjjel fél 2 volt. A lift valamiért nem jött, el sem tudta képzelni miért nem... a hívójel pirosan villódzott a liftajtó jobb oldalán. Persze a 9. emeleten volt. Bosszúsan gondolt az előtte álló lépcsőzésre, s mélyet sóhajtva leült a fal tövében...
Tamás fáradt volt. 8-kor találkozott Annával a Blaha Lujza téren. A formás idomok, keskeny csípő, hosszú barna hajjal keretezett szép arc először bizakodással töltötte el, s felébresztette benne a férfiak ragadozószellemét. A randi jól kezdődött. A sarki M-betűs étteremben beszélgettek egy egy shake mellett, majd moziztak. A filmet Tamás választotta, természetesen horrorfilmet. Nem kellett csalódnia, a lány egyre közelebb húzódott hozzá védelmet és biztonságot keresve, s a felirat felfutásakor már teljesen össze voltak gabalyodva. A moziból kijövet a fiú felvetette az ötletet, hogy menjenek el egy közeli szórakozóhelyre, ám a lány fáradtságra hivatkozva haza akart menni. Tamás természetesen felajánlotta, hogy hazakíséri. A buszon is beszélgettek, s mielőtt a lány paneljéhez értek volna, sétáltak egyet a közeli parkban.
Megálltak a kapualjban.
- Hát akkor szia - mondta mosolyogva Tamás - és óvakodj a pedofil házmestertől - utalt beszélgetésük egyik korábbi témájára.
- Oké - nevetett fel a lány - vigyázok. - Látszott, hogy valamin gondolkodik, de végül csak egy sziát mondott. Lassan odasétált a kapuhoz, beleillesztette a kulcsot, de egy hirtelen gondolattól vezérelve hátrafordult s az elballagó Tamás után kiáltott: - Örülnék, ha feljönnél hozzám... tudod... csak a házmester miatt... félnék itthon egyedül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 08. 27. szerda 09:17
Elég jó írás.
#1 Törté-Net 2009. 04. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?