A+ A-

Felizgatsz

Szia Édes!
Gondoltam írok neked levékét.
Reggel, amikor felhívtál majdnem elakadt a lélegzetem. Nagyon örültem, de neki, de egyben meg is voltam döbbenve. A gyomrom pici gombóccá formálódott, kellemes bizsergés futott végig a testemen, repkedni tudtam volna örömömbe. Kíváncsi lennék, hogy reggel hogy jutottam eszedbe, miért hívtál fel?!
Eredetileg, csütörtök este elhatároztam, hogy nem foglak hívni, nem zaklatlak esetleg írok levelet, úgyis te is el... és majd szombaton találkozunk a "cseten" és majd beszélgetünk. De amikor felhívtál...! Ráadásul 10 órától megbeszélésem volt és a cég apraja - nagyja részt vett rajta. Így úgy voltam a megbeszélés előtt, hogy ha nem beszélünk még egyszer nem bírom levezetni a megbeszélést. Ezért hívtalak fel. Az "esemes" csak ürügy volt, bár szerettem volna tudni, hogy tudok - e neked az internetről "esemest" küldeni, de igazából csak hallani akartam a hangodat, és azt hogy hiányzom neked. Lehet, hogy hiúság vagy nem is tudom, hogy minek nevezem de nagyon jó olvasni és hallani, hogy tetszem neked (kép), hogy a hangomra begerjedsz, hogy elélvezel azoktól a dolgoktól, amiket írok neked.
A reggeli telefonod miatt döntöttem úgy, hogy ma is és holnap is írok neked valami szépet. Egyszerűen döbbenet, hogy amikor ma reggel jöttem be hajnalok hajnalán nem azon jártak az agytekervényeim, hogy mi lesz a megbeszélésen (ami egyébként eléggé fontos), hanem azon, hogy neked drágám milyen történetet találjak ki.
Egyet kitaláltam, bár lehet, hogy nem fog tetszeni és ráadásul most még csak az elejét tudom, remélem, hogy a többi az majd jön magától.
A sokadik találkozásunkra készülődtem. A fürdőkádban feküdtem, és teljesen elmerültem a habokban. Arra gondoltam, hogy már több mint két hete, hogy nem találkoztunk, beszélni is alig tudtunk, csetelni pedig végképpen nem volt alkalmunk. Mindkettőnk nagyon elfoglalt volt az utóbbi időben. Vártam már nagyon a találkozást. Ezért gondosan megmosakodtam, nehogy kimaradjon egy porcikám, mindenem csupa hab volt, végigsimogattam a bőrömet és elképzeltem, hogy pár óra múlva ugyan ezt a mozdulatot már te teszed meg és beleborzongtam. Kívántalak már nagyon. Leöblítettem magamról a habot és körbetekertem magamon egy hófehér törölközött. Közben azon tanakodtam magamban, hogy milyen fehérneműt vegyek fel, vagy ne is vegyek fel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 07. 28. vasárnap 09:58
Ugy rossz ahogy van
#3 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:37
Nem tetszett.
#2 egy ember 2009. 04. 2. csütörtök 19:49
Gyenge...
#1 Törté-Net 2009. 04. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?