A+ A-

Feleségem munkahelyi "balesete"

Egyszer arra értem haza, hogy kedves kis feleségem egy szál fürdőköpenyben kisírt szemekkel üldögél a nappaliban két üres borosüveg és egy pohár társaságában. Mi történt? kérdeztem tőle. Elmondta.
Tudod, hogy sokat fantáziáltunk arról, milyen lenne hármasban kipróbálni egy nagy farkú sráccal, és mindig azonnal elélveztél ha ezt szeretkezés közben szóba hoztam. Kb. 1 hónapja István, egy régi pasim jött a céghez dolgozni és még aznap meghívott ebédelni, amit elfogadtam. Rögtön letámadott ebéd közben, hogy milyen szép vagyok, és még mindig tetszem neki. Elmeséltem neki, hogy férjnél vagyok, de ez nem nagyon érdekelte és továbbiakban sem hagyta abba az udvarlást. Virágot küldött, többször hívott ebédelni, de ezután nem mentem el vele. Két héttel ezelőtt együtt küldtek ki minket három napra vidéki munkára. Az első estén lementünk vacsorázni a szálloda éttermébe, és belecsöppentünk egy promócióba, különféle egzotikus pálinka különlegességekkel. Egy fekete kivágott, áttetsző felső volt rajtam, ami elég sokat engedett látni a melleimből és fekete, rövid szoknya, valamint fekete tanga.
István kérte a pincéreket, hogy mi is szeretnénk néhány különleges pálinkát kipróbálni. Vacsora után hozták a kóstoló tálcát. Néhányat megittam, a málnás volt a legfinomabb. Egy kicsit még beszélgettünk a másnapi feladatokról, aztán fel akartam menni a szobámba, de István kérte, hogy maradjak még. Átmentünk a bárba és felkért táncolni. Elég pörgős számok voltak és közben, ha megszomjaztam rögtön hozott inni valami koktélt. Már elég spicces voltam, amikor lassú zenék jöttek, és tánc közben éreztem, hogy áll a farka. Mikor hozzám simult tánc közben én is egyre jobban toltam a csípőmet és élveztem a helyzetet, hogy így be tudtam pörgetni. Kicsit később leültünk pihenni. Folyamatosan bókolt, dicsérte az alakomat, a szemeit le sem vette a melleimről. Aztán megfogta a kezem. Nem tudom miért, de nem húztam el. Ezen felbátorodott, közelebb ült hozzám és megcsókolt. Lenéztem az asztal alá és láttam, hogy elég szűk lett a nadrágja, nem tudom mi történt velem, de ott és akkor muszáj volt végigsimítanom. Ettől felbátorodott és elkezdte simogatni először a melleimet a ruhán át, majd a combomat egyre feljebb és pár perc múlva már a puncimat simogatta a bugyin keresztül. Nem tudtam visszafogni magam, nagyon fel voltam izgulva és kívántam, hagytam, hogy kedve szerint játsszon a puncimmal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:27
Nagyon jó.
#10 papi 2013. 07. 28. vasárnap 09:53
Nem rossz, csak folytasd
#9 picér 2009. 03. 31. kedd 22:36
:) folytatást kérünk, ne bátortalanítsanak el a negatívok... :)

*ép.krit: a második menet kicsit lehetett volna részletesebb.
#8 gatyo 2009. 03. 28. szombat 19:11
Jöhet a folytatás
#7 Asura 2009. 03. 28. szombat 15:58
Szerintem folytasd nyugodtan. Vagyunk jó páran, akik szíven olvasnák a többi részt is. Úgy hogy csak bátran.
#6 bubu50 2009. 03. 28. szombat 15:05
Szerintem igaz. Kérlek folytasd. Ha jól gonndolom ezt személyesen is megbeszélhetjük Ti és a feleségem
#5 izgulós 2009. 03. 27. péntek 10:00
Nem nagy baj ha nem folytatod , ez nem sex , ez rap
#4 Andreas 2009. 03. 27. péntek 07:48
Gyenge sztori, nem fogott meg. Nem bánnám, ha nem folytatnád...
#3 egy ember 2009. 03. 27. péntek 05:41
Ez tényleg elég beteg, de láthatóan csak fantázia, (egy nő nem beszél így, mint itt, és nem így történik az "izgalomba kerülése" sem)tehát nem kell mindjárt úgy letámadni az íróját. Nekem se tetszett, de ez van, az enyémek még betegebbek, még több emberből váltanak ki undort, de legalább megmozgatják az emberek fantáziáját. Anno engem is lehordtak mindenféle söpredék szemétnek, de NEM érdekelt, és most nem is fogom ezt tenni.
Bocs a hosszért
#2 Gab 2009. 03. 27. péntek 05:14
Már elnézést, de az én véleményem a csajokról, hogy amellet hogy szexelünk velük elsösorban szeretni és tisztelni kell öket, ne pedig megalázni, stb, és aki ezt azzal a céllal írta, hogy másokat szexuális izgalomba hozzon, az szerintem csak olyanoknál ér el valamit, akik hasonlóan betegesek.
#1 Törté-Net 2009. 03. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?