A+ A-

Cseresznye a tejszínhab tetején

Az éjjeli vak csendbe, mint egy vércse, sivított bele a banán sárga kis topott és fekete szoknyát viselő, Barbara nevezetű szőkeség fülsértő hangja.
- Szia Jessie! Vigyázz magadra! Majd felhívlak, ha haza értünk... bár ha most éjfél van, akkor az olyan kettő körül lesz.
Jessie azonban nem válaszolt, de egy fanyar mosolyt próbált kierőszakolni az arcára, hogy a volt osztálytársnő meg ne sértődjön, mert az általa koholt rosszindulatú pletykákat eddig még soha senkinek nem sikerült egykönnyen lemosnia magáról
- Vagy tudod mit!? Írok inkább egy SMS-t! - kiáltotta büszkén és vidáman. Azt pedig, hogy mennyire boldoggá tette találékonyságának eme gyümölcse, mi sem bizonyította jobban, mint a mondandóját követő vinnyogó kacagása, ami leginkább egy varjú károgásának és egy kutya vonyító hangjának a keverékére hasonlított.
Lesley érezte, ahogy a hátán végig futott az undor hűvös lehelete. Bár Barbara borzongató hangjához csinos külső párosult, a tip-top csinibaba életfelfogása és stílusa elnyomta külsejének minden előnyét.
- Na puszika... akkor majd írok.
- Jól van. Szia Barby. Szia Dominic. - köszönt el Jessie, s mintha egy kis megkönnyebbülés áradt volna a hangjából.
- Szia Lesleykém! - köszönt el a fiútól is a túlsminkelt "szépség".
Lesley beleborzongott ebbe a hangnembe, és ismét mély undor futott végig a testén, amikor az élénkpirosra rúzsozott ajkak az arcához értek. De azért kezet fogott a kecskeszakállas Dominickal is, aki egy fokkal talán elviselhetőbb volt, mint szőke barátnője, de rövid felzselézett haja és az ehhez párosított, bő 5 centis, rocker stílusú kecskeszakálla mindent elárult a srácról, aki méltóságát az új 18. 000Ft-os Diesel póló, 25. 000Ft-os GAS farmernadrág, és a 45. 000Ft-os Merrel cipő többszöri ismertetésével igyekezett szinten tartani. Mentségére legyen mondva, hogy a motorokhoz tényleg nagyon érett, de sajnos semmi máshoz.
- Várjatok, kikísérlek titeket. - ajánlotta fel Lesley lefutva az utolsó tiszteletkört.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 23. csütörtök 15:32
Jó volt.
#2 Pavlov 2009. 03. 26. csütörtök 01:09
A hasonlat a végén eléggé erőltetett. De jó kis történet, remélem, lesz folytatás.
#1 Törté-Net 2009. 03. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?