A+ A-

Éva új munkahelye 1. rész

Péntek este volt, és lázasan készülődtünk Éva kolleganőjének házibulijára. Ma töltötte be a negyvenediket. A meghívás kicsit váratlanul ért, ugyanis Éva csak három hete dolgozik a titkárságon, de máris meghívták a bulira.
Sok figyelmet nem szenteltünk a dolognak, inkább csipkedtük magunkat, mert már így is késésben voltunk. Igaz, vendégségből késni muszály, de sokat nem akartunk késni, egy kicsit idegenek vagyunk, hogy ránk várjanak.
- Éva, és mit viszünk ajándékba? - kérdeztem váratlanul, ugyis nekem kell átadnom az ajándékot, akkor már tudjam, hogy egyáltalán mi az.
-Márti szigorúan figyelmeztett, hogy csak piát vigyünk, és semmi ajándék. - válaszolta Éva kurtán, mialatt harisnyáját kecsesen húzta formás kis lábára. Éva nagyon szeretett harisnyában járni, ha harisnyanadrágot viselt, akkor sosem vett fel bugyit. Ilyenkor ha vendégségben vagy valami idegen helyen voltunk, előszeretettel húztam fel szoknyáját, csak egy röpke pillanatra, hogy a fürkésző szemek gyors pillántása elkaphassa a harisnya alatt feszülő fenekek formáját.
Egyszer egy színházban az első sorban ültünk, és a fent említett szituáció volt kilátásban. Éva finoman széttette a lábát, pont annyira, hogy egy kicsit is be lehessen látni, de nem úgy, hogy bármiféle szándékosság észrevehető lett volna. Mondanom sem kell, hogy aki észrevette majd leesett a színpadról. Halálra röhögtük magunkat az előadás után. Mire Éva elkészült én már rég a kocsiban ültem, és a rádiót halgatva vártam rá. Mikor megjelent az ajtónál, kiugrottam a kocsiból, hogy ajtót nyissak neki, s cserkésző szemekkel figyeltem, hogy teszi be formás kis lábait a kocsiba.
Késve érkeztünk egy nagy ház elé, és elképedve vettük észre, hogy miénk lesz a harmadik kocsi a ház előtt, akkor nem is késtünk el annyira, de akkor lepődtünk meg igazán, amikor a házigazda örömmel konstatálta, hogy végre megérkeztünk, és elkezdhetjük a vacsorát. A velünk együtt négy pár volt jelen a hallban, ahol egyenként bemutattak mindenkinek. Az ünnepelt, Márti nagyon csini, szexis ruhát viselt, ami kebleit ki kilebbentette. A másik két pár is szimpatikusnak tűnt, főleg Gabi, aki olyan blúzt viselt ami nagyon bő volt rá, és ráadásul a dekoltás is elég mély volt, így gond nélkül be lehetett látni, az apró probléma csak a blúz színéhez illeszkedő meltartó volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (161 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 10. 5. szerda 15:41
Jofele
#6 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:40
jó volt..
#5 listike 2014. 04. 16. szerda 06:08
Közepesnél gyengébb.
#4 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:35
Elég jó.
#3 taxman 2003. 02. 8. szombat 21:46
A befejezés el volt kapkodva, de nem volt rossz.
#2 terayon 2002. 06. 26. szerda 22:37
Ez kurva jó történet volt...ki kell vernem...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?