A+ A-

Egy igaz történet 1. rész

Serdülő ifjú koromban, már épp az első maszturbáció és magömlés után történtek a dolgok, melyek beindították azt a lavinát, ami teljesem felfordította a normálisnak hitt életemet.
Életkorom a történtek kezdetekkor 14 volt. Mint minden velem egykorú fiatalt engem is igen nagy érdeklődéssel töltött el a másik nem. Akkoriban a legjobb barátomnak egy Károly nevű velem egy idős, hozzám hasonlóan kisportolt és jóképű srácot tudhattam. Mivel állandóan együtt voltunk és mindketten latinos, barna típusok vagyunk, ezért sokan hittek minket testvéreknek. Ezt mi élveztük és rá is játszottunk, gyakran hívtuk testvéremnek egymást, mivel mindketten egykék voltunk és jól esett egymást így szólítanunk. Mivel akkoriban a lányok figyelgetése mellett az úszást is nagyon kedveltük, így szinte minden nap az uszodában voltunk, ezért alkatunk a többi velünk egyidős fiútól eltérően feltűnően sportos volt. Egyik nap később tudtunk lemenni az uszodába, így mire már végeztünk a napi edzés adagunkkal, a medencében már senki sem volt rajtunk kívül. Téli nap révén, pedig már szinte vak sötét volt odakint, amit az uszoda halvány belső világítása ellensúlyozott valamelyest, de így is csak félhomályban voltunk.
Mikor megálltunk magunkat kifújni, Károly barátom közelebb húzódott hozzám és halkan, hogy a víz se hallja mondandóját, elkezdett mesélni egy történetet.
A mesélést, azzal a kérdéssel kezdte, hogy én láttam-e már dugni valakit? Mert Ő bizony már igen, méghozzá tegnap este az anyukáját az egyik szomszéddal. A dolog úgy történt, hogy Károly apukája rendkívül sokat dolgozik, gyakran napokig haza sem jön, így rendkívül csinos anyukája sokat van egyedül. Aznap este is így történt - meséli Károly - az anyu rám parancsolt, hogy menjek gyorsan aludni de én nem voltam fáradt, így nem bírtam elaludni, ezért elővettem a kedvenc pornó újságaimat és nézegetni kezdtem. A farkam egészen bekeményedett és a testemet bizsergés járta át, amikor a hálószobából félreérthetetlenül a dugás hangjait hallottam. Felkeltem és óvatosan az ajtóhoz osontam és belestem. A látvány nagyon meglepett hiszen az ágyon az anyámat láttam és mellette az egyik nagydarab, izmos szomszédunkat. Az anyám a nagy franciaágyon térdelt négykézláb , kinyomva pont felém, a gyönyörű szép kerek, csupasz seggét. A lába között hátranyúlva simogatta vadul a csiklóját, közben pedig a szomszéd hatalmas faszát szívta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 02. 10. hétfő 06:07
Igaza van Ati-nak, ez így szar.
#3 pier 2009. 03. 25. szerda 11:08
Köszönöm!
Igen, át fog menni!
#2 Ati 2009. 03. 25. szerda 01:50
Remélem átmegy heteroba és ha folytatod csakigy tovább.
#1 Törté-Net 2009. 03. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?