A+ A-

Eve Lorne - A korai időszak 1. rész: A táborban

Eve kicsit későn érő típusnak számított. Amikor a gimnáziumba került alig voltak mellei. Ráadásul még fogszabályzót is hordott - nem számított a fiúk kedvencének. De ez nem is igazán zavarta, az iskolába tanulni járt, és nem barátkozni. Ez alól egyedül a pár házzal odébb lakó Steve jelentett kivételt. Steve vékony, szemüveges fiú volt - egy évfolyammal felette járt - aki szintén inkább a tanulásban, mint a haverok gyűjtésében jeleskedett ezért jól megértették egymást.
Eve figyelme akkor fordul először a nemiség felé, amikor másodikos korában egy lomtalanítás alkalmával összeszedett egy köteg Diáktudós című újságot. Régebbi példányok voltak, ezért ledobta a köteget a sarokba, csak két nap múlva nézett bele. Mint kiderült, a Diáktudós csak álca volt. Valakinek a pornógyűjteményét volt hivatott elfedni a köteg aljára és tetejére helyezett diáklap. Eve első reakciója a félelem volt, ezek a mocskos újságok itt vannak a szobájában, és hogyan is tudná megmagyarázni a szüleinek, miként kerültek hozzá. Ráadásul már a lomtalanítás véget ért, kidobni sem tudja őket - a kukába mégsem merte belerakni. Így gondosan elrejtette a köteget a plüssállatait tartalmazó láda legmélyére.
A következő napokban megváltoztak az éjszakái. Az átpörgetett magazinok képei megragadtak a tudatalattijában, és be - be lopóztak az álmába. Minden reggel nedvesen ébredt, először azt hitte valami baja van, de valahogy nem mert szólni az anyjának. Most először sajnálta, hogy nincs egy barátnője, akinél rákérdezhetne a dologra. Aztán amikor napközben is a gondolatai közé furakodtak a képek és elkezdett nedvesedni, akkor jött rá, hogy másról lehet szó.
A vége az lett, hogy egyik délután magára zárta az ajtaját, elővette az egyik magazint és tüzetesen áttanulmányozta. Aznap ért először tudatosan a kis gombhoz a lába között - és egy új világ nyílt meg számára! Az orgazmus váratlan erővel söpört végig a testén!
Attól a naptól kezdve a puncija követelte a jussát. Alig várta, hogy hazaérjen az iskolából és magához nyúlhasson. Esténként ismét játszadozott magával, de ekkor általában elővette valamelyik magazint és az azokban látottakat beleépítette a játszadozásaiba. Teljesen másfajta gyönyört érzett, amikor először dugta be az ujjait a meleg barlangba. Aztán kíváncsisága egyre újabb dolgok felé hajtotta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 03. 14. péntek 05:01
Egész jó
#5 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:27
Nem rossz.
#4 listike 2013. 10. 6. vasárnap 19:36
Ez nagyon jó.
#3 bpeti 2009. 03. 31. kedd 16:50
Folytatást folyatatást!!!
Ha nem lesz akkor tüntetni fogunk.....
Van néhány haverom akivel tüntethetünk....
#2 Teknősbika 2009. 03. 23. hétfő 02:51
nagyon jó, azonnal folytatást!
#1 Törté-Net 2009. 03. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?