A+ A-

Irodai pillangók 5. rész - Videó

Az nagyon borzasztó tud ám lenni, ha elrejtik az ember munkaanyagát valamelyik hálózati meghajtó valamelyik eldugott könyvtárába. Minden héten van valamilyen speciális formanyomtatvány, amit senki sem talál, és amit fáradságos keresgéléssel kell kibogarászni a legtávolabbi helyekről. Egy ingatlanhoz kellett volna jelzálogot intéznem, de így...
Végigtúrtam az összes könyvtárt, de nem találtam sehol. Átjelentkeztem a közösbe, hátha ott lesz valahol a hasznosnak nyilvánított fájlok között. Valahol, az egyik mappa mélyén találtam egy furcsa nevű könyvtárat: "Nyaraló" volt a címe. Megnyitottam, nem szöveges dokumentumok voltak benne, hanem egy nagy videófájl.
Elindítottam. Egy amatőr felvétel volt, a kamera ide-oda mozgott. Janetet rögtön felismertem, egy jacht fedélzetén ült fürdőruhában, a tatnál lévő kis padon. Szőke haját merészen lobogtatta a szél, sütött a nap. Valaki mondott valamit, de nem lehetett érteni, a szél belezúgott a kamera mikrofonjába, de Janet nevetett. Kinézett a mögötte lévő nagy víztömegre, kinyújtotta a karját, élvezte a napsütést.
Vágás, sistergés, és már más volt a helyszín, a gyönyörű faberakásból ítélve valószínűleg a jacht belseje. Janet egy díványon ült, mellette kétoldalt két jogászprofesszor, két hatalmas termetű néger férfi. Az egyiket Ulének hívták, azt hiszem, Dél-Afrikából jött a céghez, a másiknak nem ismertem a nevét. Valaki még lehetett a kabinban, aki a filmet készítette, mert a kamera megint ide-oda mozgott. A két néger pasas lazán, gátlások nélkül fogdosta Janetet, és közben viccelődtek vele. A szőkeség nagyokat kacagott, rácsapott a férfiak kezére, amikor belecsípdestek a combjába és a fenekébe, de valójában élvezte a dolgot, oda-odaszólt nekik, bátorította őket. A hangjaikat hallottam, de hogy mit mondanak, azt nem nagyon lehetett érteni.
Megint vágás. És amit ekkor láttam, attól felforrósodott a vér az ereimben. Janet az egyik pasas előtt térdelt a padlón, a lábai között, és a kamera lassan ráközelített a lány arcára. Janet mosolygott, és a néger férfi farkát simogatta. Ott meredezett az ajkától pár centire. A lány felkapott egy tejszínhabos tubust, felrázta, és egy vastag csíkott húzott belőle a faszra. Lerakta a tubust, és munkához látott: nyalogatni kezdte a férfi golyóit. A kamerába nézett, mosolygott, az orra fehér volt a tejszínhabtól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:32
Köszi!
#4 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:06
Nagyon jó.
#3 Pavlov 2012. 02. 23. csütörtök 09:51
Örülök, hogy tetszett! Köszönöm a sok pontot!
#2 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 16:17
10 pont nyes
#1 Törté-Net 2009. 03. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?