Iskolaorvos

Szavazás átlaga: 7.34 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2009. március 19.
Hossz: 13 318 karakter
Elolvasva: 4 108 alkalommal
Első nőgyógyászos élményemet még kamasz gyerekként szereztem. Túl fiatal voltam ahhoz, hogy megítéljem, helyes-e ami történt, nem beszéltem róla azóta senkinek, így utólag visszagondolva viszont nagyon durva, és szerencse, hogy nem lettek későbbi hatásai.
Elsős gimnazista voltam akkor. Tél vége volt, még nagykabátban járt mindenki, és vastag pulóverben. Szóltak előre, hogy másnap elmarad az utolsó óra, mert orvosi vizsgálat lesz, de készüljünk fel rá, hogy tovább kell maradni, ha nem végzünk. Örültünk neki, ha jól emlékszem matekórát úsztunk meg. Háromnegyed egykor mindannyian lent zsúfolódtunk a rendelő kicsi öltözőjében, a falak mellett körben padok voltak fogasokkal, és középen is, egymásnak háttal fordítva. Alig fértünk el, páran leültek, de a legtöbben állva vártuk, hogy elkezdődjön a vizsgálat. A folyosóra tilos volt kimennünk.
Pár perc elteltével kijött az ápolónő, felolvasta a sorrendet, mondta, hogy mindenki jegyezze meg ki után következik, én az utolsó előtti voltam. Amikor végzett, közölte, hogy vetkőzzünk le fehérneműre, úgy várjunk a sorunkra, senkire nem akarnak várni amíg leveti a ruháit. Ledöbbentünk, ahogy visszament a rendelőbe, sustorgás futott végig köztünk, ennyire már nem voltunk gyerekek, hogy egymás előtt majdnem pucéran ácsorogjunk. Persze a fiúk szemében látszott a titkolt öröm. A sorban a legelső az egyik legnagyobb dumás srác volt, szerencsére, ő megtörte a csendet, és gyorsan ledobálta a ruháit, egy szál boxeralsóban beállt az ajtó elé. Aztán az utána következő fiú is követte példáját. El is kezdődött rendben a vizsgálat, pár percet volt bent mindenki, lassan fogytak az osztálytársak. Emlékszem a pillanatra, amikor az első lányra került a sor, bizonytalanul, szégyenlősen kezdett el vetkőzni, a legtöbb fiú nem is próbálta palástolni érdeklődését, kifejezetten bámulták szegényt. Nem volt a legszebb lány az osztályban, szemüveges, seszínű hajú, mégis izgatónak tűnhetett, ahogy bugyiban és melltartóban áll a többiek között. A nadrágját az utolsó pillanatig magán hagyta, aztán a sarok felé fordulva, lassan tolta le. Fehér bugyi volt rajta, így csupaszon elég szép feneke volt. De nagyon lehetett neki, szívből örültem, hogy amikor rám kerül majd a sor, már csak páran lesznek ott.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.34 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2024. január 3. 09:39
#15
Van tapasztalatom hasonló kivizsgálásában, igaz engem mit fiút a nővérke vizsgálat meg alaposan. De nekem az akkor tetszett.
1
v
vasas62
2023. július 24. 14:44
#14
Az egy más időszak volt.
1
Andreas6
2020. november 20. 08:45
#13
Tökéletesen egyetértek veled.
1
Ez egy válasz Remete 2009. március 23. 10:01-kor írt üzenetére.
f
feherfabia
2020. január 9. 06:10
#12
Nem tetszett!
1
molnar94
2015. január 4. 14:23
#11
Szerintem jo tortenet, en is atelnem
1
a
A57L
2014. december 1. 06:55
#10
Ez tetszett.
1
Tundee
2009. március 23. 15:25
#9
Köszönöm, értelek.
1
Remete
2009. március 23. 14:29
#8
Kedves Tundee!
Nem nagyon fogok Veled vitázni, mert mint azt írtam, ez nem egy rossz történet, tehát a súlyánál többet foglalkozni az általam látni vélt csekély gyengeséggel, eltúlozná az arányokat.Csak annyi megjegyzésem van inkább a hozzászólásodhoz, hogy a létező személyekkel megtörténhető kitalált találkozásokat pont emiatt nem is olvasom, bár ez nem ítélet, csak vélemény. A kitalált jövőben játszódó történetek már közelebb állnak a szívemhez, egykor műveltem ezt a műfajt. Ezekben az írásokban nem kell műszaki leírást adni pl egy űrben játszódó kalandhoz! Az a fontos, hogy önmagához képest zárt rendszeren belül maradjon a szerző, és akkor működhet a dolog, de a sci-fi egy másik irodalom, komolyan itt arról nem tárgyalnék.
További jó munkálkodást kívánok!
Üdv. Remete.
1
Tundee
2009. március 23. 11:53
#7
Köszi mindenkinek :)
Bár logikailag helyes amit írtál, Remete, mégsem értek egyet vele, két szempontból sem. Az elsőre kevesebb szót pazarolok, szerintem nagyon is elképzelhető (sajnos), hogy orvos egy szédült pillanatában ilyet tegyen, hallani beteg emberekről, ennél bizalmibb hivatásokban is.
Másrészt, az, ha a történet nem valószerű, nem hiszem, hogy rontana az értékén. Sok sztorit lehet itt olvasni hírességekről, elképzelt jövőben játszódó erotikus eseményekről, szürreális fantáziákról. Ezek némelyike nekem, és sokmindenki másnak is nagyon tetszik.
Bár bevallom, az ötlet nem fantasztikusan eredeti, de bennem a kiszolgáltatott helyzet, azon belül is az orvosi téma különös érzéseket kelt, némi alapom is volt hozzá, ebből kombináltam ki ezt a kis szösszenetet. Örülök, ha van, akinek tetszik. (rajtam kívül :) )
1
Remete
2009. március 23. 10:01
#6
Nem szeretnék alaposan bekavarni egy magánbeszélgetésbe, de mivel egy jól megírt történetről van szó, talán elmondhatom, hogy én sem tartom szerencsésnek, ha a mese a hihetetlen kategóriába tartozik. Agatha Christie történeteiről is tudjuk, hogy soha sem történtek meg, de megtörténhettek volna. Persze ebben az esetben csak egy kicsit csúszik át a hihetetlenbe a sztori, valószínűleg nem kockáztatná meg egy orvos sem a hivatását egy ilyen valószínűtlen pillanatban érkező csekély élvezetért, ám azt nem hinném, hogy orvos, még soha sem lépte át a hivatásával járó erkölcsi korlátokat. Azt hiszem, megérte volna azt a csekély fáradságot, ami azzal jár, hogy egy valószínűbb szituációt kerekítesz a történet hátteréhez.
Véleményem szerint, az élet a legrosszabb regényíró. Pontosan lemásolva, vagy kicsit elváltoztatva előadni a történetet, sohasem olyan, mint átélni, a hatás pedig sosem azonos azzal, amikir valaki célirányosan gondolkodva megalkot egy sztorit.
Azt azért megkell adni, hogy ez egy jó írás, kis gyengeséggel, így nem szeretnék sok rosszat mondani róla, ennél sokkal rosszabb - mit rosszabb, hitványabb írományok is kapnak magas pontokat a NET-en.
Szerintem Tundee a jobbak közé tartozik.(Azt hiszem, ha nem így lenne, Andreas sem vesztegetnél rá a szavait.)
A fenti érvek miatt én megadtam rá a tizest.
Üdv. Remete.
1
Tundee
2009. március 23. 01:15
#5
Nos, Andreas, részben igazad van. Ha a sztori nem tetszett, jogod van hozz, de a felháborodásodat nem értem. Ez egy erotikus oldal, nem egy bulvárhír site, ahogy Dobszi is mondta, mellékes, hogy igaz-e.

A sztori így ahogy leírtam, nem igaz, de ironikus módon, pont a várotermi levetkőztetés az, ami tényleg megtörtént. (de a szülők nem hagyták szó nélkül). Ami utána következett, hát, tényleg le kellett venni a melltartót, és tényleg nagyon kínos volt, hogy az orvos olyan testrészeimhez nyúlkált, amihez még soha senki addig, de úgy gondolom, nem volt benne semmi ferde hajlam. Megvizsgált. A mellemet is.
1
Andreas
2009. március 20. 16:38
#4
Engem nem zavar, ha nem történt meg, csak győzzön meg arról, hogy megtörténhetett volna. Azt, hogy szemét orvosok vannak - remélhetőleg kisebbségben -, magam is tudom, de a csoportos várótermi vetkőzést etessék meg mással.
1
Dobszi
2009. március 19. 21:31
#3
Sajnos az ilyen többször elöfordul mint hinnéd Andreas.
A sztori valóságtartalma ezen az öldalon meg teljesen mellékes.
1
Andreas
2009. március 19. 13:47
#2
Nem hihető, főleg az a része, hogy a váróban kell mindenkinek előre levetkőzni, még ha csak alsóneműre is. Az is valószínűtlen, hogy diplomás orvos kockáztassa ilyen módon a promócióját; még ha hajlama lenne is az ilyen disznóságokra, a kockázat nem éri meg. Nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2009. március 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1