Tánya

Szavazás átlaga: 8.09 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2009. március 18.
Hossz: 15 652 karakter
Elolvasva: 1 465 alkalommal
Tánya belépett a szobába. Zoli a heverőn feküdt A lány odasétált és lefeküdt mellé. Odabújt hozzá, és ajkát kereste. A fiú átölelte és lágyan megcsókolta. Érezte a lány testén, a csókján, hogy lassan eluralkodik rajta a . A vékony, piros ruha alatt a combjait simogatta.
– Ugye, ugye... – szólalt meg elakadó lélegzettel Tánya – ugye egyszer még visszamegyünk a hercegékhez?
– Persze kicsim. De miért szeretnél annyira visszatérni oda? – kérdezte Zoli és egy pillanatra abbahagyta a simogatást.
Ne, kérlek folytasd, különben nem tudom elmondani – szinte suttogott a lány. A fiú ujjai Tánya kicsit széttett combjai közé csúsztak és meglepődve érezte, hogy a lány nagyon nedves. Tudta hogy amikor bepörög Tánya, akkor szinte azt sem tudja, hogy hol van és kivel, de most azt kellett látnia, hogy a hercegnél valami olyasmi történt, aminek az emléke pillanatok alatt felhevítette a lányt.
Nehéz róla beszélni – mondta a lehunyt szemmel.
Amikor tegnap este, lefürödtem és kiléptem az előtérbe, bejött egy kislány meg egy fiú. Eltakartam magam amennyire tudtam, és kérdeztem hogy mit akarnak. Csak egy masszázsra küldte őket a herceg felelte a kislány, és megkért feküdjek az ágyra. Meztelenek voltak ők is. A lánynak pici cicijei voltak a fiú pénisze szintén kicsi, amolyan ujjnyi nagyságú volt. Megtettem amit kértek és lefeküdtem az ágyra. A lábaimhoz álltak és a talpam kezdték masszírozni. – Tudod, amit annyira szeretek – mosolygott Tánya.
És amitől annyira beizgulsz – nevetett Zoli. A lány játékosan felé legyintett és elpirult. A fiú megbabonázva nézte a vörösödő lányt. Egyszerűen hihetetlen volt, még most is két hónap után, hogy ez a lány vele van! Elképesztően szép volt, A 16 évének minden gyönyörűsége, fiatalságának minden bája ragyogott a lányon. Sohasem látott szebbet. De nem csak ő, hanem a barátai sem. Bárhol megjelent Tánya, mindenki kicsit azonnal szerelmes lett belé.
A férfiak csendesebbek lettek és kisfiúvá váltak, a nők pedig barátkozni vele, óvni, védeni akarták. Mindig halkan beszélt és bár a ruhái szexik voltak, de sohasem volt kihívó sem a viselkedése sem a megjelenése. Sokszor kérdezte magától, hogy miért is van vele a lány, és a válasz a sziget volt. 20 éves volt és jóképűnek lehetett nevezni. Gazdag volt, de a lány nagyszülei sokkal vagyonosabbak voltak és imádták Tányát. Őt tették meg örökösüknek. Tehát biztos nem a pénze miatt volt vele Tánya.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.09 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2024. január 3. 09:25
#4
Szép kis történet.
1
v
vasas62
2023. július 24. 14:00
#3
Mintha álmodnák.
1
a
A57L
2019. május 1. 04:03
#2
Nekem nagyon tetszett,szép történet.
1
T
Törté-Net
2009. március 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1