A+ A-

A gyorstüzelő

A lány ráhomorított az eresre. Teste ívbe feszült, vékony nyávogással szállt el immár sokadszor az este. Hüvelye rángva fejte magába a drága apatejet.
Egyfajta delíriumban telt az utóbbi 3 óra. Milyen rég is volt, hogy hazaért ezzel a kefélőbajnokkal. Az idők kezdete előtt - délután - a görög napokon találkoztak. Egykori évfolyamtársa mutatta be neki. Aztán ahogy esteledett, az utcabálon egymás mellé keveredtek. Szimpatikus volt a kreol bőrű félisten, a kidolgozott izmaival. Együtt pörögték végig a bált, néha megállva egy kis frissítőre. Ilyenkor beszéltek is erről arról. Éjfél után egy lassú szám közepén esett meg az első csók. Kettő körül lett vége a bulinak, Jorgi hazakísérte.
Az nem volt kérdés, hogy bejön-e egy kávéra. Bejött... már a lépcsőházon is nehezen vergődtek át, mire végre beértek a lakásba, elég zilált volt mindkettőjük ruházata. Aztán ahogy bezárult az ajtó nem volt többé irgalom. Az első gyors menet ott esett meg a cipősszekrényen. Reccsenve engedtek a ruhadarabok. Így is csak félig meddig sikerült kihámozni egymást a könnyű nyári ruhákból. Minije a derakára gyűrve, a bugyi maradványai a bal bokájára tekeredve, a top megúszta, azt ő dobta le. A melltartója szerencsére elöl kapcsos volt, így az most valahol a háta mögött lehetett, ez a vad déli bika pedig rábukott a mellére, majd pár pillanat múlva máris mélyen öklelte kicsit felfele kunkorodó szarvával. Pár mozdulat után a fiú beleélvezett. Kicsit csalódottan mocorogni kezdett, de Jorgi megállította.
- Várj egy pillanatot - kérte és valóban, egy perc se kellett tán, ismét teljes keménységében érezte magában a szerszámot. Beindult az ütemes csípőmozgás, ő ráközött Jorgi pedig tolta ami kifért a csövön... már közeledett a csúcsfelé, amikor ismét megesett a dolog, a srác Aszódnál kiszállt... - Ez már nem járja - gondolta akkor kicsit mérgeskedve, de várt egy picit és a szerszám újra megindult benne. A fiú egyre jobban bírta. A következő robbanást már együtt élték meg. Az első vad menet után kicsit megpihentek. Kezdett kényelmetlenné vállni a kis szekrényke.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:02
Elmegy.
#3 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 22:36
pont azt a strory-t sikerült elolvasnom elsőre, ahol ígéretet tettél erre a történetre, egy nagy mosoly, és ez a "csak akcios" nem megy neked, inkább az előbbiekből jó sokat
üdv
#2 Andreas 2009. 03. 12. csütörtök 08:16
Ebből 12 egy tucat. Olvastam persze már rosszabbakat is.
#1 Törté-Net 2009. 03. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?