A gyorstüzelő

Szavazás átlaga: 6.64 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2009. március 12.
Hossz: 6 460 karakter
Elolvasva: 1 220 alkalommal
A lány ráhomorított az eresre. Teste ívbe feszült, vékony nyávogással szállt el immár sokadszor az este. Hüvelye rángva fejte magába a drága apatejet.
Egyfajta delíriumban telt az utóbbi 3 óra. Milyen rég is volt, hogy hazaért ezzel a kefélőbajnokkal. Az idők kezdete előtt – délután – a görög napokon találkoztak. Egykori évfolyamtársa mutatta be neki. Aztán ahogy esteledett, az utcabálon egymás mellé keveredtek. Szimpatikus volt a kreol bőrű félisten, a kidolgozott izmaival. Együtt pörögték végig a bált, néha megállva egy kis frissítőre. Ilyenkor beszéltek is erről arról. Éjfél után egy lassú szám közepén esett meg az első csók. Kettő körül lett vége a bulinak, Jorgi hazakísérte.
Az nem volt kérdés, hogy bejön-e egy kávéra. Bejött... már a lépcsőházon is nehezen vergődtek át, mire végre beértek a lakásba, elég zilált volt mindkettőjük ruházata. Aztán ahogy bezárult az ajtó nem volt többé irgalom. Az első gyors menet ott esett meg a cipősszekrényen. Reccsenve engedtek a ruhadarabok. Így is csak félig meddig sikerült kihámozni egymást a könnyű nyári ruhákból. Minije a derakára gyűrve, a bugyi maradványai a bal bokájára tekeredve, a top megúszta, azt ő dobta le. A melltartója szerencsére elöl kapcsos volt, így az most valahol a háta mögött lehetett, ez a vad déli bika pedig rábukott a mellére, majd pár pillanat múlva máris mélyen öklelte kicsit felfele kunkorodó szarvával. Pár mozdulat után a fiú beleélvezett. Kicsit csalódottan mocorogni kezdett, de Jorgi megállította.
– Várj egy pillanatot – kérte és valóban, egy perc se kellett tán, ismét teljes keménységében érezte magában a szerszámot. Beindult az ütemes csípőmozgás, ő ráközött Jorgi pedig tolta ami kifért a csövön... már közeledett a csúcsfelé, amikor ismét megesett a dolog, a srác Aszódnál kiszállt... – Ez már nem járja – gondolta akkor kicsit mérgeskedve, de várt egy picit és a szerszám újra megindult benne. A fiú egyre jobban bírta. A következő robbanást már együtt élték meg. Az első vad menet után kicsit megpihentek. Kezdett kényelmetlenné vállni a kis szekrényke.
– Gyere, helyezzük magunkat kényelembe – invitálta a fiút beljebb. Egy kis ásványvizet iszogattak a konyhában, majd a fürdő felé vették az irányt, mert mindketten meglehetősen viseltesekké váltak a délutáni táncmulatság és az iménti kis tűzoltás alkalmával.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.64 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. december 31. 08:00
#6
Van ilyen is.
1
v
vasas62
2023. július 24. 10:10
#5
Elment és maradt.
1
a
A57L
2014. január 14. 05:02
#4
Elmegy.
1
kelyhecske
2010. június 16. 22:36
#3
pont azt a strory-t sikerült elolvasnom elsőre, ahol ígéretet tettél erre a történetre, egy nagy mosoly, és ez a "csak akcios" nem megy neked, inkább az előbbiekből jó sokat
üdv
1
Andreas
2009. március 12. 08:16
#2
Ebből 12 egy tucat. Olvastam persze már rosszabbakat is.
1
T
Törté-Net
2009. március 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1