A+ A-

Első fiús szexélményeim

Amikor ezek a dolgok történtek, még volt kötelező katonai szolgálat. Mint annyi más fiatal fiú, én is bevonultam katonának.
Az alapkiképzés időszakában kezdődött az egész, akkor "mozdult meg a bogár" a fejemben, de ekkor még tiltakoztam ellene. A gépjármű telephelyen fegyver nélküli őrség volt, így itt lazábban mentek a dolgok, mint a fegyveres őrségben. A végtelenül unalmas őrszolgálati órákat az őrbódéban elrejtett pornográfia segítségével próbáltuk izgalmasabbá tenni. Az első néhány szolgálatban csak nézegettem, és közben figyeltem, nem jön - e ellenőrzés. Később, amikor már tudtuk, hogy a tiszt soha sem jár körbe, csak rádióz, jobban bele mertem mélyedni a szakirodalomba. Aztán az éjszakai órákban gyakran maszturbáltam a rám bízott gépek között, később már oda sem vonultam el, hanem a bódéban csináltam. Addig simogattam, izgattam magam, míg a heréim fájni nem kezdtek, és ekkor az asztal alá élveztem a linóleum padlóra.
Egy ilyen éjszakai farokverésbe egyszer úgy belefeledkeztem, hogy nem vettem észre a szomszéd őrt, aki nagy bátran átjött dumálni. Ott állt az üvegajtónál, és nézte, ahogy izgatom magam egy magazinban pózoló cicababára. Mikor észrevettem, zavartan felugrottam, és felhúztam a nadrágom. Erre ő elmosolyodott, és mondta, hogy nyugodtan fejezzem be, de ha akarom, ő is szívesen segít. Ha gondolom, le is szopna. Tiltakoztam ugyan, de nem akadtam ki ezen. Magam is meglepődtem. Beszélgetni kezdtünk a szexről, és ő elmondta, hogy a gimiben már volt egy barátja, akivel néha szexelt, és én szimpatikus vagyok neki - bár nem ezért jött át - felajánlotta, hogy segít rajtam. Megköszöntem, de elutasítottam, mondván, én a lányokat szeretem.
A következő őrszolgálatig ki is ment a dolog a fejemből, amikor azonban este előkerültek az újságok, az addig elkerült homo oldalakat is megnéztem, és azon gondolkoztam, milyen lehet egy fiúval. Így telt el több hónap.
Aztán másik laktanyába vezényeltek. A honvédséghez hűen, itt sem volt túl izgalmas az élet, ez már az elején kiderült. Mihelyt megmelegedtünk, őrszolgálat következett itt is. Szerencsére a lazább, a telephely. Akkor lepődtem meg igazán, amikor az eligazításon megismertem Zsoltot. Így hívták a srácot, aki szexuális segítséget ajánlott néhány hónapja. Most örültem neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2013. 04. 15. hétfő 15:07
Egészen remek smile
#2 ttFla51ixbAr 2012. 07. 23. hétfő 22:29
Izgató történet. Nagyon szeretem a katonaszexet és katonapornót!
#1 Törté-Net 2009. 03. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?