A+ A-

Szilvi, a titkárnő

Én Szilvi vagyok, 25 éves barna hajú, kék szemű lány. Egy csepeli cégnél dolgozom titkárnőként, és végre az elmúlt héten én is kaptam web - jogosultságot és természetesen egyből az erotikus oldalak keltették fel a figyelmemet, leginkább az erotikus történeteket szeretem. Magamról annyit, hogy utoljára a főiskolán volt "rendes" barátom, azóta valahogy mindig csak futó kalandokba bonyolódtam, általában nem független férfiakkal. Ezt nem is nagyon bánom, még van időm a nagy lángolásra, most inkább a pillanat örömét keresem. Ezekből írnék le néhányat Nektek, remélem, nem haragszotok a hosszú "bevezetőért".
A cégünknél van egy műhely, és mint minden műhelynek, ennek is van egy vezetője. Gábor képű negyvenes férfi. Általában a műhelyben tölti az idejét, de elég gyakran fel kell, hogy jöjjön az irodánkba, ilyenkor mindig jól elszórakoztat a vicceivel, humoros történeteivel. Az utóbbi időben valahogy egyre több dolga akadt az irodában... ez sokáig fel sem tűnt nekem, és szinte a mindennapok részévé vált, hogy ott van.
A meglepetés akkor ért, amikor egy este, a munkaidő végeztével megkérdezte, hogy elkísérhet - e egy darabon. Persze megengedtem neki, amúgy is jól jött a kíséret a sötét utcákon. Útközben beszélgettünk, és végül is megbeszéltünk egy randit péntek estére. Tudtam, hogy van felesége, sőt már egyszer el is vált... és gyerekei is vannak, de ez nem nagyon érdekelt. Az az igazság, hogy már nagyon ki voltam éhezve... és ő épp kéznél volt, és mi tagadást nagyon tetszett.
Eljött a péntek, és én kicsinosítottam magamat, és izgatottan vártam a mozit. A film nem volt túl izgalmas, bár volt benne néhány rémisztő jelenet, ilyenkor szorosabban hozzá simultam, érzetem az illatát, és ez nagyon felizgatott. A mozi után sétálni kezdtünk, beszélgettünk mindenféléről. Egy idő után átölelte a derekamat, de én nem tiltakoztam, majd egy félreeső helyen maga felé fordított, és megcsókolt. Annyira régen éreztem már valakinek a csókját, valakinek az izgalmas simogatását. Szenvedélyesen visszacsókoltam, és halkan felnyögtem, és ebből érezhette, hogy zöld utat kapott...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 15. szombat 07:48
Jó,csak kicsit rövid.
#5 A57L 2016. 05. 30. hétfő 05:20
Jó kis írás lett.
#4 deajk2008 2015. 07. 20. hétfő 10:51
nagyon klassz lett és 9p...
#3 papi 2015. 07. 20. hétfő 06:51
Nem rossz bevezetésnek.
#2 rudi 2003. 01. 19. vasárnap 15:49
egesz jo-8pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?