A+ A-

A sziget 2. rész - Messalina története

Thomas hátra bilincselt kézzel, az általam kiválasztott ruhában állt előttem. Ahogy beléptem fölényesel arccal végig mért, ahogy egykor kiszemelt áldozatait nézegette, majd észre vette, hogy ágaskodó farka a nadrágján kívül van. Ettől zavarba jött, megpróbálta lábaival eltakarni vörösen lüktető férfiasságát, tehetetlenül rángatta hátrakötött kezeit, arcán már nyoma sem volt az előbbi felsőbbrendű arckifejezésnek. Kezdett rájönni, hogy itt nem úgy mennek a dolgok, ahogyan a szabad életben. Odaléptem hozzá és megfogtam péniszét:
- Szervusz Thomas! - köszöntöttem és csókot leheltem az ajkára, amit ő félénken viszonzott - Én vagyok az új Gazdád! És amint látod, kezedben tartom a sorsodat! - ahogy megszorítottam a farkát, éreztem, hogy az még több vérrel telik meg és valósággal lüktet a kezemben. - Ha elélvezel, kegyetlenül megkínozlak! - ripakodtam rá, mire kissé megijdt és erekciója is alábbhagyott valamelyest. A limuzinban a lábaim elé kötözték, így indultunk szálláshelyem felé. Útközben a vállára tettem a lábamat és a fülét kezdtem maszírozni.
- A megszólításom Gazdám, vagy Messalina Úrnő. Megértetted?
- Igen, Úrnőm! - válaszolt engedelmesen.
- Nagyon jó kis játékok vannak a házamban, ma az összeset kipróbáljuk, jó? - mosolyogtam rá.
- Igen, Gazdám! - mondta bizonytalanul.
- Bár azt hiszem kettőnk közül csak én fogom élvezni a dolgot! - nevettem nagyot és csizmám talpával megpaskoltam az orrát. Harag csillant fel szemében és egész teste megfeszült.
- Nocsak, nocsak! Lázadozunk?! - villantottam rá szemeimet és most már erősebben orrba rúgtam - tanuld meg, hogy mától annyiszor rúglak meg, ahányszor csak akarlak! - a nagyobb nyomaték kedvéért még kapott három keményebbet az orrára, majd tűsarkaimmal végig karistoltam a mellét és az oldalába nyomtam. Megrándult az arca, de már nem harag villant benne, sokkal inkább fájdalom. Kíváncsi voltam, hogy mennyire hunyászkodott meg, ezért talpamat a szája elé tartottam, mire ő engedelmesen megcsókolta. Alakul.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:11
Nekem is tetszik
#3 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:22
Egész jó smile
#2 tiborg 2012. 05. 9. szerda 06:02
ez majdnem semmi......(5)
#1 Törté-Net 2009. 02. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?