A+ A-

Ágykígyó ütő

Használati utasítás
Készült: 2007.12.
1. ÍME A SZÜLETÉSSZABÁLYOZÁS LEGHATÉKONYABB FORMÁJA,
AMIT VALAHA FELFEDEZTEK!
Végre Ön is a kezében tarthatja azt a garantáltan leghatásosabb születésszabályozó eszközt, ami csak létezik a világon. Új termékünket több évig tartó óvatos és körültekintő kutatómunkával kísérletezték ki cégünk tudósai, miután alapos megfigyeléseket követően rájöttek, hogy a terhességet valójában egy kis kígyó mérge okozza, melynek tudományos neve: ÁGYKÍGYÓ!
Számos hosszadalmas és időnként tévedésekkel is tarkított kísérletsorozat után végre úgy érezzük, hogy sikerült rátalálnunk arra a leghatásosabb eszközre, amit eme kis élőlénnyel szemben alkalmazhatunk a nem kívánt terhesség megakadályozása érdekében. Ennek az eszköznek a neve: ÁGYKÍGYÓ ÜTŐ!
Hatásosabb az óvszernél, a pesszáriumnál, a fogamzásgátló tablettáknál, a spirálnál, a naptár módszernél, sőt a térdek között tartott aszpirinnál is! Ráadásul olcsó, garantáltan megbízható, sosem romlik el és könnyen kezelhető! Mindezen előnyei miatt úgy véljük, hogy minden nőnek feltétlenül szüksége van egy ilyenre, aki nem szeretne teherbe esni!
Kérjük, hogy gondosan olvassa el és mindenben pontosan kövesse a termékünkhöz mellékelt használati utasítást, mert csak így érheti el a teljes körű védelmet az Ágykígyó ellen! Fontos, hogy semmi esélyt ne adjon arra, hogy az Ágykígyó véletlenül vagy szándékosan megtámadja Önt.
2. TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁGYKÍGYÓRÓL
Az Ágykígyó egy teljesen hétköznapi lény, ami a világnak szinte minden részén megtalálható, ahol nők élnek. A népnyelvben főként félszemű kobra néven ismeretes, de egyes helyeken megtévesztő módon gyíknak becézik. A kisebb példányait a szakirodalomban kukacnak vagy farkincának is hívják. Alakja hasonló a többi szárazföldön honos kígyóéhoz, bár némileg rövidebb náluk. A mérete általában 4 - 10 centiméter körül van nyugalmi állapotban, míg támadás közben képes annyira megnyúlni, hogy a hossza elérheti a 15 - 20 centimétert is. Az ennél nagyobb példányok rendkívül ritkák, így csak elvétve lehet velük találkozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:33
Elmegy.
#3 gaborthefirst 2013. 06. 27. csütörtök 23:17
Szellemes, szórakoztató és mivel - most sajnos - empatikus vagyok fájdalmas ... megpróbálom elfelejteni, remélem sikerül. smile Azért a 10 pont jár. Kösz agile, üdv!
#2 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 13:35
Elmegy.
#1 Törté-Net 2009. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?