A+ A-

Tizenhét

Fordítás
Eredeti történet: XNXX Free Sex Stories
A nevem Nicholas, de mindenki csak Nicknek vagy Nickynek hív. A szüleim még ninédzserek voltak, amikor megszülettem, szóval a barátaik jó része még mindig fiatal. Az igazat megvallva, még a 30 - as éveik elején járnak. Apám és legjobb barátja, Steven már születésem előtt is ismerték egymást. Steven akkor vette feleségül Megant, amikor én még csecsemő voltam. Nem kell mondanom, az ő társaságukban nőttem fel, és úgy gondolatm lányaikra, mint a saját két húgomra.
Amint kamaszodni kezdtem, kezdtem észrevenni a nőket. Voltak barátnőim, el is vesztettem a szüzességem 13 éves koromban az akkori barátnőmmel. Nem az volt a probléma, hogy nem élvesztem a szexet, hanem az, hogy a korombeli lányok nem is voltak annyira tisztába a dolog lényegével. Az igazat megvallva legtöbbjük csak azért csinálta, hogy elmondhassa, már megtette, és nem azért, hogy örömüket leljék az aktusban. Ugyanaz volt mindhárommal, akivel lefeküdtem: misszionárius póz, semmi orál, gumi fel, sietség. 16 évesen nem bírtam tovább pár percnél, és ez meglehetősen zavart.
Nem sokkal a 15. szülinapo után kezdtem el barátkozni egy sráccal, akinek volt egy tíz évvel idősebb bátyja. A báty szerette az idősebb nőket, és gyakran megosztotta velünk a szexuális természetű kalandjait. Mindig azt mondta : "A fiatalok kívülről tüzesek, de ha olyat akarsz, aki érti is amit csinál, keress idősebb modelleket!" Kezdtem felfigyelni a barátaim nővéreire és édesanyjukra, de a nővérek túl beképzeltek voltak, hogy a magamfajtákkal kezdjenek, az anyukák pedig általába túl idősek voltak, hogy merafadják egy 15 éves képzeletvilágát.
Nyár elején történt, éppen a 16. születésnapom előtt, amikor szerelmem tárgya először egy idősebb nő lett. És ami az egészben a legjobb, hogy olyan valaki, akivel gyakran találkoztam. Történetesen apám legjobb barátjának a felesége, Megan volt az. Egykorú volt anyámmal, de nem látszott rajta. Egy barátom azt hitte a suliban, hogy végzős.
Múlt nyáron egy hétvégén mindannyian strandra mentünk. Megan látványa abban az isteni bikiniben igazán megragadott. Hosszú barna haja van, csinos kék szemei és baran bőre. Nálam sokkal alacsonyabb, olyan 150 centi körüli a magassága. Csípője kellemesen gömbölyű, 34C - s mellei két gyermek után is peckesen ágaskodnak. Egész életemben körülöttem volt, de csak a vidám fröcskölés közben vettem észre, milyen kívánatos is ő valójában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 08. 1. péntek 13:18
Jó volt, tetszett.
#5 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:46
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 05. 10. péntek 08:07
egész jó
#3 kekszxemu 2011. 06. 18. szombat 16:08
nemsok :P
#2 sihupapa 2009. 02. 17. kedd 20:53
semmi
#1 Törté-Net 2009. 02. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?