Az én kis csipet-csapatom 3. rész

Szavazás átlaga: 6.69 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2009. február 13.
Hossz: 5 931 karakter
Elolvasva: 1 968 alkalommal
Sziasztok és előre is elnézést a kései jelentkezésért a folytatás miatt.
A történet valahol a tóparton maradt félbehagyva és utána jöttek a szebbnél szebb évek a megmaradt 5 – 6 állandó kiskölyökkel akikkel a mindent, jelentettük egymásnak.
Nos az egyik legszebb rész egy gyönyörű helyen fekvő régi faiskola helyén játszódik. Ott voltam kénytelen lakni mivel munka hiján nem volt más lehetőségem. Egy szép napsütéses nyári reggelen kezdődött el a faházunk épitése amit persze a nyáron más célra is terveztünk használni mint lakhatásra.
A srácok hozták a szeszámokat és szép gyorsan elkészült állandó táborhelyünk amit fergeteges bulival ünnepeltünk meg a padlástérben, ami bombabiztosan zárható volt belülről és arra a madár sem járt.
Szokásosan előkerültek a pornólapok mintegy bemelegitésképpen és csak arra eszméltem hogy tőlem jobbra már kialakult a hármasfogat és érzéki hangok hallatszanak. Lassan de biztosan éreztem ahogy a forróság elönti a testemet. Kezem önkénetlenül csúszott egyre hevesebben lüktetú farkincámhoz ami már alig birt a kielégitetlen vágyaimmal. Bal kezem középső ujja már fenekemet kéyneztette ami benedvesedett igen hamar a látványtól és egyszercsak egy gyönyörű 12 cm – es farkinca nyomódott az ajkaimhoz és ellentmondást nem tűrve nyomult számba. Nagyszerű keménysége lenyűgözött és az a csodálatos illat elbóditotta az érzékeimet. Fenekét markolva nyomtam számba tövig az ifjonti falloszt és Ő csodás sóhajjal jutalmazta cselekedetemet.
Jobbról nézőmk is akadt, aki törökülésben nézett minket miközben szorgosan verte gyönyörű farkát. A levegő egyre forróbb lett a szűk kis térben ahogy keveredtek az izzadt kamasztestek illatai a vágyak izzitó illataival vegyülve. Fülemben és ágyékomban egyre jobban dörömböltek az érzések miközben a szép 12 es farkinca borotvált látványával és sikosodó illatával egyre hevesebben nyomult számba.
Hirtelen csukott szemeim mellett forró és őrjitő illatú ondózuhatag csapódott arcomra amivel gyorsan még jobban besikositottam a számban lévő szerszámot.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.69 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. szeptember 4. 16:09
#4
Szerintem nem kell a folytatást.
1
plmyaq
2021. november 8. 20:39
#3
Folytatás?
1
a
A57L
2014. november 28. 06:34
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2009. február 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1