A+ A-

Hazafelé

Az általános iskola elvégzése után, az ország másik felén lévő szakközépiskolába vettek fel. Igaz, hogy 150 km - re volt a szülői háztól, de szerencsére jó volt a buszközlekedés, így hétvégeken több órát töltöttem buszozással. Egy októberi péntek délután késve érkeztem a buszállomásra, és lekéstem a szokásos járatomat. Csak az utolsó esti busszal tudtam hazajutni, amelyik kilenc óra után indult. Bosszús voltam, de ha haza akartam jutni nem volt más választásom. Sokan voltunk utasok, nekem hátul jutott hely. Alig ültem le egy középkorú hölgy foglalta el a mellettem lévő helyet.
- Meddig utazik fiatalember? - érdeklődött
- A végállomásig - válaszoltam.
- Az jó, én egy kicsit előbb leszállok, üljön maga az ablak mellé.
Ezzel le is zárta a társalgást, igaz mindenhogy az ablak mellett szerettem volna ülni, de most már nem is ülhettem volna máshova. Leültem, ő is próbált helyet foglalni, ami nem volt egyszerű. Bő szoknyát viselt, de abból volt rajt négy - öt biztos. Befurakodott a két ülés közé, maga alá gyűrte a szoknyáit, és helyet foglalt. Elmosolyogtam magam, úgy trónolt ott, mint egy nagy madár a fészkén. Szemügyre vettem, ötven év körülinek saccoltam, kicsit molett volt. Fején cifra kendőt viselt, amit hátul kötött meg, színes, vastag ingjére egy fekete mellényszerű ruhadarabot vett fel, ami úgy nézett ki mintha réges - régen kinőtte volna. Lábán vastag, barna harisnya, és fényes fekete cipő volt. Piacokon, vásárokon lehet ilyen viseletet látni az asszonyokon.
Tömve volt a busz, de az első nagyobb városban sokan leszálltak, alig maradtunk. Szomszédom maradt, sőt úgy láttam nem is akar átülni máshova. Ahogy elindultunk a sofőr lekapcsolta a világítást, csak néhány kék égő pislákolt. Kellemes meleg volt, kint már besötétedett, a busz monoton berregése álomba ringatott. Miről álmodhat egy tizenöt éves srác, természetesen cicikről, puncikról, dugásról. Még csak félálomban voltam, amikor éreztem, hogy valaki megsimogatja a keményen dudorodó szerszámom nadrágon keresztül. Csak a szomszédom lehetett, nem tiltakoztam vártam, hogy mi történik, és természetesen alvást színleltem. Ismét megsimogatta, majd keményen megmarkolta, mivel látta, hogy nem tiltakozom nekibátorodott. Lehúzta a cipzáram, és kiszabadította erektáló fütykösöm a fogságából. Tömzsi ujjaival megmarkolta, és lassan, finoman fejni kezdte, nagyon jó volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 04. 7. hétfő 07:43
Még álomnak is borzasztó.
#6 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:28
Nem rossz.
#5 tiborg 2010. 03. 30. kedd 06:31
Nagyon jo vicces,szexis sztori. Ez a legjobb toled eddig.Koszi
#4 sihupapa 2009. 02. 11. szerda 23:53
JÓ.
#3 Andreas 2009. 02. 11. szerda 08:38
Nem kár!!!!!!!!
#2 worluk 2009. 02. 11. szerda 00:38
Címnek a "Rémálom" azt hiszem,hogy jobban
megfelelne. Kár ,hogy az "anyuka" vonal
nincs tovább ragozva.
#1 Törté-Net 2009. 02. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?