A+ A-

A nyeremény 7. rész - Izgalmak Elivel

Ezt a részt csak olyanoknak ajánlom, akik szeretik a pisis játékokat is!
Eli hozzám hajolt és megcsókolt, aztán megemelt és az ölébe ültetett. Dús ajkával nagyon finoman csókolt, finoman simogatta a hátam, a popsim. Én a melleit szerettem volna már nagyon megérinteni, így megsimogattam, aztán finoman fogdosni kezdtem. Hihetetlennek tűnt, hogy nekem is lehet majd ekkora cicim. Eli ujjai hamar rátaláltak a punimra, nagyon érzékien simogatott, ujjai rutinosan izgatták a szemérem testemet, aminek következményeként egyre többször futott rajtam végiga hideg, vagy a meleg, nem is tudom, csak azt, hogy rekord sebességgel érte el, hogy orgazmusom legyen. Eli leengedte a kádat és lezuhanyozta a habot rólunk, a kád szélére ültetett és nagyon finoman nyalakodni kezdett, egy ujját finoman feldugta a punimba. A felhők közt éreztem magam Eli odaadó ténykedésétől. Ujja először csak a picit csúszott belém, kicsi köröket írva, majd lassan egyre mélyebbre hatolt. Testem táncra kelt, önkéntelenül hullámzott. Hamarosan újabb villámcsapás rázta meg testemet, de Eli tovább nyalta zaftos kelyhemet, ujját a hüvelyemből kihúzta és a popsimba tolta lassan.
- Csinálj úgy mintha a kakit akarnád kinyomni! - súgta a fülembe.
Megtettem, amit kért és éreztem, ahogy nagyon lassan csúszik belém az ujja. Tényleg különlegesen jó érzés telített el. Eli nagyon óvatos mozdulatokat tett, miközben tovább nyalta a punimat és ettől én úgy éreztem, mindjárt elolvadok. Nem gondoltam, hogy ennyire jó érzés lehet, hogy valaki az ujját a popsimba tolja, de leírhatatlanul jó, ahogy lassan belém csúszik kitölt és a lassú mozdulatok nem ismert érzéseket váltanak ki belőlem. Nos olvadás helyett ismét orgazmus tört rám.
- Nagyon jó vagy hozzám!
- Ne izgulj lesz alkalmad viszonozni, de ez az este a tiéd, szeretnék választ adni a kérdéseidre!
- Köszönöm!
- Kis butus, nincs mit megköszönnöd... Szeretnél lepisilni?
- Nem tudom, te szeretnéd?
- Én nagyon.
- Akkor én is.
- Jó, akkor én tovább kényeztetlek idelenn. Te pisilj, amikor jól esik! Ne félj, imádom a pisi ízét!
Eli újra feldugta az ujját és folytatta a nyalakodást, most azonban úgy mozgatta bennem az ujját, hogy egyre jobban kellet pisilni.
- Ó, Eli nagyon jó, mindjárt bepisilek, mindjárt, jaj, mooost!
A gátak megnyíltak és ömlött belőlem a pisi - folyam Eli lefetyelő nyelvére. Eli megemelte a fejét és hagyta, hogy a szájából kicsorogjon a pisim, kezével a mellét megemelve kezdte fürdetni a sárga nedűben, ami még csordogált belőlem. Mindez nagyon szépnek tűnt nekem, aztán ő újra a punimhoz hajolt és folytatta a nyalakodást, amíg újra el nem élveztem.
- Eli, úgy szeretnék megtanulni tőled mindent!
- Nem hiszem, hogy bármire tanítani kéne téged, ösztönösen nagyon érzéki lány vagy.
- Mindent élvezni akarok, ami te élvezel.
- Biztos vagy benne?
- Igen, például azt szeretném, hogy te is pisilj rám!
- Szívesen, ha szeretnéd. Biztos vagy benne?
- Igen nagyon szeretném!
Eli felállt elém a kádban feltette az egyik lábát mellém, ahol ültem. Neki is csupasz volt a nunia, nem úgy mint otthon a felnőtt nőké.
- Neked miért nem szőrös a nunid?
- Szőrtelenítem!
- Miért?
- A pasiknak jobban tetszik így, könnyebb tisztán tartani és nem megy szőr a szájába annak aki nyalakodni szeretne.
Mintha ez végszó lenne, ujjaival széthúzta a puniját én odahajoltam és belenyaltam barátnőm résébe, aztán hátrébb dőltem, hogy lássam a csodát. Hamarosan megjelentek az első cseppek aztán jött a folyam. Bár én is lány vagyok, mégsem tudtam pontosan, honnan jön ki a pisi, most közelről láthattam. Eli ügyesen irányította a mellkasomra a kellemesen meleg pisi - folyamot. Eli igazat mondott, élveztem a pisi - fürdőt, azt hogy pont annyira meleg, hogy jól essen a bőrömnek, az illata váratlanul stimulált, így nem hagyhattam ki, hogy az arcomat megfürdessem és azt sem hogy megkóstoljam. Kidugtam az arcomat beterítő pisi - sugárba nyelvem, megkóstoltam a sós folyadékot. A különös illatú és ízű folyadék nem váltott ki undort belőlem, csak kellemes érzéseket. Mikor Eli befejezte ajkával itatta fel a pisi - cseppeket a bőrömről és újra csókolózott velem. A pisi íze beindítja a nyáltermelést, ami még lágyabbá varázsolja a csókot.
A hálóban folytattuk a játékot, Eli egy táskát dobott az ágy közepébe, kinyitotta. A táska tele volt segédeszközökkel. Eli megfogott egy darabot, ami egy fasz tökéletes mása volt.
- Megmutatom, hogy kell bánnod egy fütyivel. Legyél mindig határozott, de ne durva!
A szájához emelte csókolgatta, nyalogatta, az egyik kezével fogta a tövét, a másik kezének ujjaival körül ölelte és ide - oda húzogatta rajta, majd a szájába csúsztatta és úgy mozgatta.
- Most megmutatom, amit nem láthatsz, csak érezhetsz.
Megfogta a kezem, és bekapta a hüvelykujjam, a nyelve ráfonódott az ujjamra és gyengéden masszírozta, enyhe szívást is éreztem az ujjamon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 01. 1. csütörtök 08:49
10P
#5 listike 2014. 12. 31. szerda 09:21
Szépen alakul a sztori.
#4 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:44
Nem rossz.
#3 mackó2009 2012. 10. 26. péntek 20:16
bonyolódik a cselekmény
#2 sihupapa 2009. 02. 3. kedd 19:31
no koment
#1 Törté-Net 2009. 02. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?