A+ A-

A sikátor

Épp az iskolából tartottam hazafelé, amikor ismét leküzdhetetlen izgalmat éreztem a puncimban; már egésznap kínzott... Muszáj volt tennem valamit, mert éreztem, hogy nem bírom ki hazáig. Szerencsére találtam egy sikátort, ahová nem lehetett belátni az utcáról, mert a ház falának egy része és egy szelektív hulladékgyűjtő sor eltakarta. A két ház között volt egy réginek tűnő asztal, amit valószínüleg az egyik lakó rakhatott ki, de nekem pont kapóra jött. Letöröltem a nagyrészét egy nedves tisztasági kendővel, majd ráültem és símogatni kezdtem magam... A kedvenc fantáziálásaimra gondoltam közben, aminek meg is lett a hatása. Elővettem a táskából az egyik vastag filctollamat(ezeket a fajtákat csak erre használom) és szép lassan feldugtam magamnak. Szerencsére a nyári iskolai egyenruhám szoknyája nem nagyon hosszú, így csak a bugyimat kellett félrehúznom. Nagyon jó volt végre magamban érezni valamit.. bár még szűz voltam, így is nagyon kellemesnek éreztem minden alkalommal.
Ahogy ott az asztalon maszturbáltam, lépések zajára lettem figyelmes. Nem volt időm mindent elrakni, így tövig nyomtam a filctollat és visszahúztam a bugyimat a puncimra. Az ölembe vettem a hátizsákomat és vártam, hogy feltűnik-e valaki. A lépések hirtelen felgyorsultak és a ház mögül előtűnt egy helyes, kicsit borostás 25év körüli férfi. Furcsálltam, hogy csak úgy bejön ebbe a sikátorba, nemértettem, hogy mi lehet a célja. Egyenesen felémtarott és úgyéreztem, szugerál a szemeivel.. Amikor megfelelő távolságba ért, olyan közép hangosan megkérdezte, hogy miért is ülök én itt egyedül azon a kidobott asztalon.. Elsőre nem is tudtam, hogy mitmondjak, de sikerült halkan annyit, hogy csak elfáradtam és le kellett ülnöm valahová. Jött a válasz: egy halk aha. Itt már egészen közel volt hozzám és hirtelen elvette előlem a hátizsákomat, és letépte a blúzomat. Sikítani akartam, de szinte nem jött ki hang a torkomon. Ő is elhúzta a bugyimat, miközben lefogta a karjaimat és megtalálta a filctollat a hüvelyemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 10. 31. szombat 07:29
Nem rossz
#7 sihupapa 2009. 01. 30. péntek 21:54
megy lefelé a szinvonal, sajna.
#6 wwwalaki 2009. 01. 30. péntek 08:38
Elfér, ha hiszed, ha nem.
#5 2K 2009. 01. 30. péntek 08:20
Ata, nézz meg pár filmet, előfordulnak ilyen dolgok. Érteni én sem értem, de előfordulnak :)
#4 Ata 2009. 01. 29. csütörtök 23:32
hát ezét nem is érdemes fizetni... hazudj.. de ne ilyen hülyeséget, hogy ketten a puncidba dugták egy harmadik meg a fenekedbe.. :) Hol fértek el kislány? :)
#3 István 2009. 01. 29. csütörtök 08:23
Ez már fáj!!!Kérem vissza a pénzem!
#2 pisti47 2009. 01. 29. csütörtök 04:57
Seera, nem vagy egy hangyafaszányit hazudós? Ez még nem is lenne nagy baj, de, hogy több csiklód is van, az már sok. Egyszer különben én is jártam úgy, hogy akkorát keféltem, hogy majd nem elsült a farkam. Neked még olvasni sem szabadna ilyeneket, Az írásárol pedig még jó ideig tegyél le (min.30 év)
#1 Törté-Net 2009. 01. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?