A+ A-

Szűz Pali esete

Engem nem Szűz Palinak hívnak, az csak a csúfnevem, az igazi nevem Szűcs Pál - bárki megnézheti a keresztlevelemben. Hogy mégis mindenki csak így ismer, könnyű kitalálni, hogy miért.
A baj azzal kezdődött, hogy a Teremtő igen kurtácska szerszámmal ajándékozott meg. Meg sem merem mondani, hogy összesen hány centi. Márpedig, ha a férfiembernek a lába között nincs mivel kérkednie, akkor bizony széles ívben elkerüli a hűvelyeseket - mármint azokat, akiknek hűvely található a combjuk tövében. Én persze nem kürtöltem a dolgot világgá, de azt a vak is láthatja, hogy tisztes távolságban tartom magam a szebbik nem képviselőitől. Ha az igazi ok netalán kiderülne, akkor szerintem nem Szűz, hanem esetleg Kurtafarkú Pali néven élnék a köztudatban, aminek még kevésbé örülnék.
A bajt az is tetézte, hogy megnéztem néhány pornófilmet. Az ott szereplő óriási méretű hímtagok láttán végképp elfogott a kétségbeesés. A vastagság még csak-csak, de a hossz a nyomába se léphet a filmeken látottaknak. Pedig mennyit nyújtogattam szegény farkincámat! De hiába. Azt is olvastam valamelyik felvilágosító szándékkal írott cikkben, hogy felesleges a magamfajta férfiaknak aggódniok, hiszen a méret nem számít. Meséld csak be azt te a drága nagymamádnak! Volt is egy iskolatársam, akinek az volt a szavajárása, hogy a méret nem számít, csak az a fontos, hogy nagy legyen. Így aztán még csókolási szándékkal sem mertem közeledni a lányokhoz, nehogy véletlenül kiderüljön, hogy az én lábaim közt milyen rövidke valami fityeg. Pedig megítélésem szerint nem egy csaj szívesen vette volna, ha megtapogattuk volna egymást. A többi fiú már régen túl esett, ha ugyan tényleg igaz, a "tűzkeresztségen" - a lányokról nem is szólva -, nekem meg még mindig nem volt mivel dicsekednem.
Szűzen vonultam be katonának. A közös fürdéskor láttam, hogy bizony mindenkié hosszabb, mint az enyém. Ráadásul a mi egységünkhöz került egy volt iskolatársam is, aki mindenkinek a csúfnevemen mutatott be: ez a Szűz Pali! Bővebb magyarázatra már nem is volt szükség.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 02. 17. hétfő 07:40
Tetszett.
#7 Bikmakkocska 2013. 09. 30. hétfő 13:47
Végre egy sztori, ahol nem hatalmas és vastag a fütykös.
#6 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:20
Nagyon jó
#5 tiborg 2011. 11. 13. vasárnap 22:48
Elvezet olvasni!(No pun intended!!)
#4 sihupapa 2009. 01. 28. szerda 19:42
jópofa.
#3 Lemon Orange 2009. 01. 28. szerda 16:15
:)
#2 pisti47 2009. 01. 28. szerda 08:15
10pont... Nagyon szeretem az ilyen őszinte és jópofa írásokat, ne hagyd abba.
#1 Törté-Net 2009. 01. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?