A+ A-

Angyali történet 12. rész - Bora-Bora 2. fejezet

6.
Mielőtt folytatnám az események leírását, szeretném emlékeztetni az olvasót néhány apróságra. (Aki emlékszik az előzményekre - különösen a 7. fejezetre - az nyugodtan ugorja át ezt a pontot.)
Judy is, Zsófi is (akkor még Sophie - ként) Lifuka nevű sziget Pangai városkájában nevelkedett. Lifuka a Tonga Királyság egy közepes nagyságú szigete és nem a szigorú erkölcseiről ismeretes. Itt, Polinéziában általában is sokkal természetesebb a meztelenség, mint Európában vagy Észak - Amerikában, Lifuka azonban a polinéz átlagon is túltesz. Egy kis petting, egy kis orális vagy manuális kielégítés nem számít erkölcstelenségnek, sőt, sokszor nyilvánosan is előfordul, persze csak olyan helyeken, ahonnan a gyerekek ki vannak zárva. Az erkölcstelenség fogalma csak a közösülésnél kezdődik. Egészen odáig minden a természetes viselkedés része.
Először a földöntúli képességekkel és szépséggel rendelkező Angyalom, Muriel jóvoltából vetődtem Lifukára és ismerkedtem meg a három csodálatos nővel, Judy - val, Sophie - val és Miu - val. A megismerkedésünk a Hazatérés ünnepén történt, amit európai fogalmak szerint nevezhetünk akár egy folklór estnek, akár egy pornográf orgiának.
Ezek tükrében kell értékelni a viselkedésünket és Zsófi - számomra szinte érthetetlen - zavarát. Amit - úgy tűnik - mostanra már, a többi ruhadarabjával egyetemben levetett.
7.
Távolodtunk a lagúna sekélyebb részétől, Zsófi - négyünk közül a legalacsonyabb - már inkább úszott a mélyülő vízben. Lassan már nekem is vállig ért a víz, csak Roy emelkedett még mindig ki. Megállt, hogy bevárjon minket. Zsófi odaúszott hozzá és a vállába kapaszkodott. Utolértük őket, megálltam, Judy a hátamhoz simult, átkarolt és mellem simogatta, majd keze egyre lejjebb siklott. Éreztem mellbimbóját a hátamon és hátranyúlva igyekeztem magamhoz szorítani, simogatni.
Mint kiderült, Roy éppen az ausztráliai házukról mesélt Zsófinak és azt akarta, hogy én is halljam milyen szép kis vízeséseket épített ki a kertjén átfolyó patakon és feltétlenül el kell mennünk megnézni a házat, kertet, stúdiót és minden szépet, amit nagyrészt saját kezűleg alakított ki. Az egyetértés teljes volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:20
Ez is tetszik
#2 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:28
Ez se rossz.
#1 Törté-Net 2009. 01. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?