A+ A-

Különleges szexélményeim 8. rész

Sziasztok. Már újabb részek olvastam el a naplóból, és azt akatam folytatni, de valami közbejött. Felhívott az egyetemi nagy cimborám a Feri, hogy nagy bajban van, látogassam már meg. Jó, mondtam, még mindig az új házadban laksz, vagy visszaköltöztél a szüleidhez? Nem , mondta, a megyei börtönben vagyok. Teljesen ledöbbentem. Mit követtél el? Majd elmondom, csak kérlek gyere. Erikának azt hazudtam, hogy meghalt egy egyetemi professzorom, ezért két napig oda leszek temetésen, segítek stb. Erika még örült is,mert ő meg éppen szólni akart, hogy pár napra az anyjáékhoz költözik, mert az anyja betegeskedik, akkor viszi Marcit is. Odautaztam, és egy börtön közeli panzióban szobát vettem ki. A börtönben mondtam, hogy kihez jöttem. Az egyik őr, már várja a pedofil cimborája, gúnyos megjegyzéssel engedett be a látogató szobába. A Feri teljesen össze volt törve. A Feri rendes gyerek volt, de soha nem volt szerencséje a nőknél. Több súlyos csalódás után megutálta a nőket. A diploma után egy külföldieknek ingatlan befektetési tanácsokat adó céghez került be horribilis fizetéssel. Nem is csoda, hogy megtudott venni egy új építésű villát a nagyváros kertesházas övezetében. Percekig csendben volt, aztán beszélni kezdett. Tudod a mellettem lévő villa sokáig üres volt, de aztán oda költöztek ők. Az apa jól menő menedzser, anyuci tipikus szőke cicababa, és a kislányuk, a kis szőke angyalka Adrienn. Vele csináltál valamit? Igen, vele.
Tudod a sok, nő és kielégülés nélküli év lehetett az oka. Egyébként az anyja egy ordas nagy kurva, állandóan megcsalja a férjét. Az apa meg csak az üzlettel törődik, elhanyagolták a gyereket enyhén szólva. Hány éves a kislány, kérdeztem. Hát, tizenöt volt, most lesz tavasszal tizhat. Értem, szóval elhanyagolták a gyereket. Igen, mondta. Unatkozott, ezért átjött gyakran beszélgetni hozzám. Az anyját nem érdekelte, az a szeretőivel kefélt egész nap, még örült is, hogy nincs láb alatt a kislány. Egyébként szinte nyíltan nekem is felajánlkozott, el kellett volna fogadnom. És az apja, kérdeztem. Az egész késő estig oda volt dolgozni. Én meg tudod, sokat vagyok otthon, kötetlen a munkaidőm. Szóval augusztus elején megint átjött hozzám a kislány, és arra panaszkodott, hogy a szülei nem szeretik őt, de én igen, ezért engem szeret, csak lehetne nálam több játék, meg a számítógépemen játékok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2016. 01. 27. szerda 05:52
Nem rossz
#10 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:10
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#9 tiborg 2011. 03. 8. kedd 01:20
Az elso resz beteg,de hat izlesek es pofonok....
A dupla ej atlagos,de draga,kulonosen, ha zsakbamacska.
#8 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:08
A haver a börtönbüntetését tölti Sihupapa.Jön az új rész a naplóból.
#7 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:07
há,azért ilyen rendkivüli élmény ennyit megér Ati.
#6 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:07
Hát Andreas azért nem hagytam ki,mert az emberek szeretnek a sötét,gonosz dolgokon megborzongani,ezért is népszerű például a horror műfaja.
#5 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:06
Elnézést mindenkitől,hogx csak most válaszolo,technikai gondok adódtak.
#4 sihupapa 2009. 01. 18. vasárnap 21:54
a haverral mi lett?
#3 Ati 2009. 01. 17. szombat 09:49
Ezért 250-Ezret kárvolt kitenni!!!!!!
#2 egy ember 2009. 01. 17. szombat 06:07
Kicsit döcögős, de nem rossz! Máskor jobban figyelj erre, meg sok az átolvasási hiba is. 8 pont.
#1 Törté-Net 2009. 01. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?