A+ A-

Nem szokványos eset

Bár szakmánk nehéz és nagy odafigyelést igényel, döntő többségében az ismétlődő, talán fogalmazhatok így, tankönyvpéldaszerű esetekkel van dolgunk, melyekre több száz féle biztonságos eljárást dolgoztak már ki. Ez a mostani azonban, mint szakmai, mind emberi oldalról megrázott, újszerűségével, valószínűtlen abszurditásával mély nyomot hagyott bennem és - mert utána kerestem - tudom, nem is fordult még elő hasonló a szakmánkban.
Egy szerdai, az évszakhoz képest néhány fokkal melegebb nap volt. Idestova két éve döntöttem úgy, hogy magánrendelőt nyitok, és őszintén mondhatom, nem bántam meg. Pácienseimtől rendre jó visszajelzések érkeztek, a problémájuk - amennyiben ilyen jellegű volt - megszűnt, a kellemes légkör, kényelem, barátságos színek, pedig tovább emelték a rendelőm jó hírét.
- Értem, kisasszony. - bólintottam, egy mosollyal megnyugtatva őt. Kissé felengedett és hátradőlt a székben. - A dekoncentráltság gyakori jelenség, valószínűleg hormonális eredetű, de könnyen ki lehet egyensúlyozni. Felírok önnek egy speciális készüléket, amit minden este egyszer, a következő egy héten használni kéne. Nem kell megijednie, pofon egyszerű kezelni, meg is mutatom. Kérem, feküdjön fel a kanapéra és vetkőzzön le deréktől lefelé.
- Fájni fog? - kérdezi, miközben a nadrágját gombolja. Nemet mosolygok.
- Ez egy görgős, masszírozó szerkezet, amit így a két fehéz csík mentén kell, finoman a nagyajkakhoz igazítania. Itt megnyomja a gombot és az 1 - eshez kapcsol, látja? Így és el is indul.
- Huh...jajj...ez mozog... - kacag.
- Tartsa itt egy picit, addig nézek időpontot legközelebbre.
Kinézek a váróba, a fiatal Szabó lány várakozik és jött még egy magas, dekoratív hölgy éppen a kabátját akasztja a fogasra. Göndör vörös hajkoronája egyből magára vonzotta a tekintetem.
- Zsófia, lesz hely jövő hétre Kissnének? Valószínűleg klitorisz izgatás lesz, talán vagina ujjazás is.
- Nézem... - az asszisztens szája sarkában illegetve a tolla végét átlapozza a naptárat, majd be is írja Kisst egy gyűszűnyi üres helyre. Közös megbeszélésre van félig kigombolva a fehér köpeny, a kivillanó csipkés melltartó tompítja ezt a steril hangulatot. Fontos, hogy a nővérek bizalmat sugározzanak, hiszen ne feledjük, a betegek többsége szorong, ha orvoshoz kell mennie.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2016. 03. 27. vasárnap 18:39
Egész jó
#5 feherfabia 2014. 12. 13. szombat 07:13
6P
#4 v-ir-a 2012. 12. 30. vasárnap 23:55
valahol atávoli jövőben játszodó filmrészlet is lehetne...nagyon jó nyes
#3 Ubesz 2009. 01. 19. hétfő 00:01
Nagyon eredeti , nagyon jó!!! :D
#2 romo 2009. 01. 14. szerda 13:13
ha-ha
#1 Törté-Net 2009. 01. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?